Fazekas a szívére vette, hogy ha Magyarország megszegi az önként vállalt közösség törvényét, és többszöri halk-szavú figyelmeztetés ellenére sem vált irányt, azt szankcionálni kénytelenek. “jogszabályok alkotásával, különböző kötelezettségszegési eljárásokkal nyíltan vagy kevésbé nyíltan megpróbálnak bekényszeríteni bennünket egy olyan államszövetségbe vagy szervezetbe, amelyben a magyarság csak alárendelt szerepet játszhat.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
A közmunkások, már rabszolgák. A dolgozó embereket pedig cseléddé tette az ostobák és gerinctelen mocskok kegyelméből uralkodó félcigány geci a galerivel. Hogy kerül ide Brüsszel ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Szerintem már most rabszolgák vagyunk...
mackoka46
A közmunkások, már rabszolgák. A dolgozó embereket pedig cseléddé tette az ostobák és gerinctelen mocskok kegyelméből uralkodó félcigány geci a galerivel. Hogy kerül ide Brüsszel ?
peterkelemen
Rabszolgaságban élnek a magyarok, de ne zavarja őket. Orbán aljas és velejéig romlott rabszolgaságában.
Rockxy
Nem brüsszel, amerika. Ott van a gyeplő.
tudode
Ideje lenne a SZAVAZATI JOGÁNAK megvonása, mert addig, amíg Gorbán szavazata is számít, most már ezzel az ILLEGITIM BAROMSÁGÁVAL az ország már megvolt, most az EU következik, mert MEGJÖTT AZ ÉTVÁGYA, és az EU-ban is átszeretné venni a PARANCSNOKSÁGOT a HAZÁJÁBAN JÓL BEVÁLT karaktergyilkolásával!
.
Orbán illegitim rendszere ÁTKOSABB az ÁTKOSNÁL, mivel hagyták a lakosságot ÉLNI !
.
Erről szól a fáma:
.
------Találkozás Orbán Kádár
www.youtube.com/watch?v=T1xAVPaKNA4
.
Amit ez a "falusi gyerek" az MINDEN KÉPZELETET FELÜLMÚL az óta különösen, mióta "hadicsellel" magáévá tette az ország pénztárcáját_
.
------- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadt...
.
""""A brüsszeli robbantások árnyékában tegnap este gyakorlatilag vita nélkül továbbengedte a parlament költségvetési bizottsága Lázár János javaslatát a rendeleti költségvetésről.
Egyedül a (mindenkori) miniszterelnök kezébe került a költségvetési előirányzatok és a kötelezettségvállalások kérdése.""""(...)
.
Az óta ÚGY ZUHOG A KÖZ PÉNZE, VAGYONA a kormányrendeletével, mint a NIAGARA még a külhoni "térdre csuhásoknak" is!!!

.

.
Grafix69
Nem tudom elégszer leírni vagy megfogalmazni , de most ismét elmondom . Nem az európai országok tették tönkre a magyar gazdaságot 1989 -ben . Nem a külföldi bankok ötlete volt a kamatos kamat , a devizahitel , nem . Mindegyik magyar találmány volt ,olyan emberek találták ki , és közreműködtek benne akiknek anyagi haszonszerzés volt a céljuk ( hazaárulás ) és szó szerint átjátszottak minden stratégiai ipari illetve mezőgazdasági létesítményt a nyugatnak. Tehát nem kintről rendezték , hanem bentről , olyan kapzsi emberek mint akik jelenleg is a nagy nemzeti parlamentben feszítenek a nagy nemzet maszlag felett. Akik annak idején eladták az országot a nyugatnak , mind milliárdos lett, mind. Olyan lehetősége lett volna ennek a nemzetnek ha nem kapzsi magyarok kezelték volna az ország vagyonát , hogy már réges rég Ausztria színvonalán élhetnének az emberek. Az 1989 -től napjainkig magán számlákra ( külföldi ) utalt lopott pénz összege eléri a 40 000 milliárdot . Negyvenezer milliárd . Csak érdekességképpen a jelenlegi államadósság 24 000 milliárd kb .
Rockxy
@Grafix69: Erről beszélsz?:
youtu.be/oCqxph1WdE4
52 perc, de aki tisztábban akar látni, annak megéri az időt rászánni. :)
simmering73
Inkább a brüsszeli gyarmatosítás, mint az orbáni rabszolgaság.
Borsodi
@mackoka46: Ezt a megfogalmazásod a Tv1 leadhatná ,kormányunk meg bízásából jött létre.Továbbra is szavazzon ránk ha szarabbul akar élni.
Grafix69
@Rockxy: erről is , meg mondjuk meg is éltem, mint sokan . Gondolom T
quadrocopter
A földmutyival mi van - koszos patkány? A rák látogasson meg!
Grafix69
Nem szeretek országokkal példázni , azért sem mert nyilván nem olyan történelmük volt mint a magyaroknak de talán ez a példa szemlélteti a banki működést : Írország AIB BANK , hitel felvétel személyi kölcsön 5 évre 10 000 euró , heti törlesztés kb 22 euró fix , nincs a végén még kamat különbözet stb a vég összeg teljes befizetés esetén 11 000 euró . Azt hiszem sokat elárul .
division
Az a rabszolga aki annak akarja érezni magát.
bakegya
@Grafix69: ott volt a lehetőség-szabadon dönthettünk volna,de nekünk ez a gané kellett!-
papa.49
Fazékvas de rendes vagy hogy hűljön rád a gúnyád, ne strapáld magad te már a vesztesek között vagy, a ,,selyemzsinór,, elküldve !!!
Qqberci
"megpróbálnak bekényszeríteni bennünket egy olyan államszövetségbe vagy szervezetbe"

Mondja már meg valaki ennek a f@szkalapnak, hogy Mo már tagja az EU-nak és népszavazás döntött róla, hogy lépjünk be...
Grafix69
@bakegya: Nagyon meglett vezetve a magyar nép , főleg mert a szocialisták is rendesen szipolyozták a magyar gazdaságot. Igazából eddig aki hatalomra került mind megvehető politikus volt , szinte minden kormány a sajátjait tömte pénzel . Nem lett ez a demokrácia kiharcolva , ez csak úgy ránk szakadt . Nyilván ,az hogy a Kádári rendszerre sokak kellemes nosztalgiával gondolnak , érthető és persze az egy teljesen hibás rendszer volt de azért egy szemléletes példával éljek , ma ilyen példálózós hangulatban vagy na szóval: Kádár Jánosnak építettek egy medencét a háza elé az udvarra . Mikor meglátta azt mondta temessék be azonnal . Meg is történt feltöltötték homokkal , ezek után csirkék legeltek az udvaron és a homokban kapirgáltak. Ez csak azért jutott eszembe , mert manapság nem tudsz olyan politikust mondani aki vissza utasítaná a pénzt vagy a luxust .
peterkelemen
@Grafix69: Nem lehet összehasonlítani sem az előző kormányokkal az Orbán vezette fidesz-kdnp kormányt, ami minden idők legaljasabb és legnagyobb tolvaj kormánya. Ma már nem csak Nokiás dobozban lopnak el szaros pár milliót hanem napi szinten MILLIÁRDOKAT, amit kamionokkal visznek ki az országból a dugi helyeikre. Azonkívül pedig, hogy gusztustalanul lopnak leépítették a demokráciát, eltörölték az Alkotmányt, szétverték a jogállamot, felvásárolták a média 99%-át és csalásokra építették fel az új választási rendszert. Ilyet soha egyik kormány sem csinált.
Grafix69
@peterkelemen: Ez pontosan így van , a legelképesztőbb pedig az olyan törvénykezés ami törvényessé tesz törvénytelen dolgokat . Ezek megcsinálták az összes olyan bűnt ami egyenként is kimeríti a hazaárulás fogalmát. Pontosan tudják ezt ezért is rettegnek a bukástól , mert kétség sem fér hozzá ,hogy mindenki elszámoltatná őket.
karma1
@division: Ne legy kepmutato, ha nem muszaj. A rabszolga (kozmunkas) soha nem fogja magat rabszolganak erezni, mert meg - latszatbol - a sajat kis berlakasaban fagyoskodik, ehezik, meg nem raktak be egy gettoba. De nemsokara az is el fog kovetkezni - a tomeges kilakoltatasok errol IS szolnak,...
Mint ahogy az elmebeteg sincs tudataban a sajat betegsegenek: ekes pelda erre szellemi vezetod...:o)
peterkelemen
@Grafix69: Orbánék valójában rettegnek, félnek, mert jól tudják bárki jön utánuk mindenképp lesz elszámoltatás már csak a bosszú miatt is. Ha pedig a nép mégis csak felkel és elindul ellenük, akkor pedig mennek a másvilágra. Egy biztos én nem fogok kegyelmezni, se iragalmazni egyetlen fideszesnek sem. Ha kell még az írmagjukat is kiírtom.
peterkelemen
@Grafix69: Ráadásul egy népfelkelés esetén ráfognak baszni a fidesz hívők is, mert itt van nálam egy lista így eleve tudom kik a fideszesek a környezetemben is. Ezidáig több, mint százezer név és cím szerepel rajtuk bizonyítékokkal együtt, hogy elvetemült fideszesek. Na ezek is rettegjenek, mert ha beindulnak az események nem lesz kegyelem egyiknek sem.
division
@karma1: A kilakoltatásoknak mindig van oka. Senkit nem tesznek ki csak úgy a saját házából.
peterkelemen
@division: Bizony, majd akkor is ezt mondd, amikor megjelenik a végrehajtó nálad is. Ne hidd te megúszhatod, majd teszünk róla, hogy megtapasztald.
Grafix69
@peterkelemen: A te dolgod , de az ,hogy valaki Fidesz szavazó nem feltétlen jelenti azt is ,hogy az egy szar ember. Ilyen erővel én is az lennék mert sajnos 2010 -ben rájuk szavaztam , ez soha nem fog előfordulni , és egyikkel sem.
peterkelemen
@Grafix69: Nem fideszes szavazókról van szó hanem elvetemült a mai napig a fideszhez ragaszkodó agyhalottakról. Azokat listázom már régóta. Kellő időben elő lesznek szedve és ha kell egyesével lesznek levadászva.
division
@peterkelemen: Most ezen nem tudom mosolyognom kellene e vagy megijednem te fotelhuszár:-) Azért nem semmi lenne ha teszem fel egy új kormány vegzálni kezdené a becsületes embereket, bár nem tartom kizártnak. Azt sem tudod ki vagyok, mit csinálok, szóval ne ítélkezz otthonról kannás borral a kezedben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.