Szijjártó szerint most kell igazán ébernek és bátornak lenni, hiszen a Magyarország elleni támadások folytatódnak, sőt erősödnek.

A külgazdasági és külügyminiszter szerint ugyan alig néhány napja kezdődött el az idei év, de már most ki lehet jelenteni, hogy "rendkívüli időszak elé nézünk". Ezekben a rendkívüli időkben "szükségünk van a bennünket, magyarokat jellemző erőre, bátorságra, és legfőképpen az egységünkre" – tette hozzá Szijjártó Péter az MTI-nek nyilatkozva.

Szijjártó szerint rendkívül nehéz időszak következik

A miniszter hangsúlyozta: a népszavazás során több mint hárommillió, a nemzeti konzultáció során több mint kétmillió ember mondott nemet az illegális bevándorlásra, a kötelező betelepítési kvótára. "Ez az egység, ez a többmilliós tömeg a biztonságunk záloga, ha egységesek vagyunk, erősek vagyunk, ha nem, eltaposnak minket" – hangsúlyozta.

Eddig sikeresen védtük meg Magyarországot az illegális bevándorlástól, a határunkon a kerítés áll, a törvényeink szigorúan büntetik az illegális bevándorlást, a rendőreink, katonáink megvédenek bennünket. Azonban nem dőlhetünk hátra, sőt most kell igazán ébernek és bátornak lennünk, hiszen a Magyarország elleni támadások folytatódnak, sőt erősödnek

- fejtette ki, hozzátéve: pontosan tudják, hogy a "brüsszeli bürokraták és a Soros-hálózat emberei" mit akarnak: a bevándorlókat be akarják hozni Európába, és szét akarják osztani.

Magyarország, a magyar kormány az útjukban áll, ezért indítanak kötelezettségszegési eljárásokat ellenünk, "ezért citálnak az Európai Bíróság elé, és ezért akarnak büntetni bennünket" – jelentette ki Szijjártó Péter. "Mi azonban a magyar emberek támogatásának köszönhetően határozottan veszünk részt ebben a harcban, és továbbra is ragaszkodunk ahhoz, hogy a politikusoknak az emberek érdekeit kell képviselniük, így számunkra a magyar emberek véleménye és biztonsága a legfontosabb".

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Nem veszi észre ez az ájtatos manó kobold , hogy Magyarországnak mindenkivel baja van? Nem érzékeli az a kakastaréj hülye gyerek feje ,hogy nem csak kívülről utálják ezt a sunyi kormányt hanem belűről is legalább annyian gyűlölik .Itt ha ebben az évben megbuknak ,olyan dolgok kerülnek elő róluk , hogy 1000 év is kevés lesz annyi szégyent lemosni magukról .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ahogy elnézem a folyamatos hülyülésedet - bár nem indultál túl messziről - lehet benne valami! =))
Grafix69
Nem veszi észre ez az ájtatos manó kobold , hogy Magyarországnak mindenkivel baja van? Nem érzékeli az a kakastaréj hülye gyerek feje ,hogy nem csak kívülről utálják ezt a sunyi kormányt hanem belűről is legalább annyian gyűlölik .Itt ha ebben az évben megbuknak ,olyan dolgok kerülnek elő róluk , hogy 1000 év is kevés lesz annyi szégyent lemosni magukról .
kulabombaafityiszre
"Szijjártó szerint rendkívül nehéz időszak következik"

Petikém,csak nem összemelegedtél egy nagyfarku négerrel?
papa.49
Jól érzed futsalosmajom, szorul a gúnárnyakadon a hurok, kicsit még gágoghatsz aztán ENDE !!!
quadrocopter
Sipákoljatok csak, készül a Nagy Cumi, mert megérdemlitek, szarháziak!
Csizmás Kond
Addig nem lesz egy egységes magyar állam amíg ilyen féllibbent egyedeket betud etetni a világhatalmi politika. Sokan csak azért szajkóznak a baloldalon mert lila fingjuk sincs mit csinálnak. Az ilyen embereknek nem család és minden ahhoz tartozó önmegvalósítható élet kell hanem minél változatosabb világ, hogy vándorolhasson néhánnyal több ejróért országról országra, a család helyett meg az utcán élje ki vágyait.
...ugyanolyan migráncs mint aki a világ másik feléről jön csak ezt nem fogja fel.
glorianna
"szükségünk van a bennünket, magyarokat jellemző erőre, bátorságra, és legfőképpen az egységünkre"

aha... hacsakúgynem...
magyarbakancs
"Szijjártó szerint rendkívül nehéz időszak következik"
Reménykedek benne,hogy miniszter úrnak igaza lesz,és visongva maguk alá pisálva vinnyogtok amikkor mindenetek el lesz szedve.
Mert semmihez nem tisztességes úton jutottatok hozzá.
Szeretnék az elsők között lenni ki szemközt köp titeket.
csipetke
...és ilyenkor mé'nem szakad rá az ég?!
Eladott Ország
Szijjártó külügyminiszter Magyarországra látogatott?
Eladott Ország
Csapataink harcban állnak. Minden áldott napon, minden órában, minden pillanatban. Nincs nyugalom, egy perc béke sem, nehogy lankadjon a hívek aktivitása, nehogy egyetlen percig is ne forogjanak vérben azok a szemek. Tuzson Bence boldogan mesélte a migránstévé stúdiójában, hogy már megint össze vagyunk fogva, mert már több mint hárommillió felelős – és főleg Orbánhű – jó magyar harcos töltötte ki a nemzeti inzultációt és természetesen ez minimum annyit jelent, hogy a kormány bármire és mindenre felhatalmazást kapott a magyar emberektől. Akik ezek szerint alig több, mint hárommillióan vannak. Nem mondom, szépen fogy nemzetünk.
kokopelli
@csipetke: azé nem szakad rá az ég,mert az is a Zunió ármányko-
dásának lenne köszönhető! Ezek a barmok mindíg ugyanazt a ß@rt
rágják mint a srácok anno a kittet (gittet)...! Egymás szájába köpik??!
Nessy
Vegye tudomásul Brüsszel és Soros, hogy Magyarországra csak és kizárólag letelepedési kötvénnyel lehet jönni, de nekik számolatlanul!
Ja, és két támadás között Brüsszel utalja a dohányt, mert kell a haveroknak, meg a levelezőtagozatos szavazóknak!
1bitang
Nem ismerek statisztikákat az elmúlt századból, de arra még emléxem, hogy : " ... kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk ." Azaz: migránsok voltak. Miért is? Lebombázták élőhelyüket (lakás, munkahely), számtalan hozzátartozójuk, rokonuk, ismerősük lelte halálát?
Nem. Egyszerűen nem akartak nyomorogni, akár éhhalálig.
Csak innen, a kis ("Csonka")Magyarországból vándoroltak a világ másik felére. Gondolom, mások is voltak. Arról sem tudok, hogy ebből világméretű gyűlöletkampány jött létre. Orbán olyat "alkotott", amit valaha -mint rossz példát- tanítani fognak.
GONDOLJ A JÖVŐDRE, SZAVAZZ A FIDESZRE!
kissé felnőttem
csomagolj időben ! van hová ! meg tán miért is.
Eladott Ország
@1bitang: Már egy éve tartósan több, mint 600.000 magyar dolgozik külföldön. Nemzetközi tapasztalat, hogy ebből kb. 1/3-át elveszítjük 200.000 emberünk "beolvad" nyugaton. Ez annyi, mint az 1956-os veszteségünk. Amíg ez a rablóhorda marad semmi nem fog változni.
kokopelli
@kissé felnőttem: Ma szólított meg egy bútorháruház kasszájában egy fiatal nő,,és
a hitelkártyámat látva,kérdezte,hogy nem M.o-ról jöttem-e!Az apám születési helye
melletti faluból jött. Röviden szótváltottunk,és elmondta,hogy ő is a pici gyerekeke
(5 éves) jövője miatt vállalta az ugrást,miután a nővérénél látta a,hogy mi az az igazi
nyugodt élet!
1bitang
@Eladott Ország: Négy (közeli)rokonom, jó barátom van, akinek hozzátartozója él külföldön (háromnak gyermeke, egynek házastársa). A gyerekek már családot alapítottak (kettőnek magyar, egynek ottani társa van), a férj most tervezi felesége "kiköltöztetését". Senkinek nincs hazatérési szándéka. Több, hasonló "állapotú" ismerősöm szándékáról nincs (biztos) információm.
Előbb olvastam, hogy vannak akik nemcsak Szlovákiában dolgoznak, de ott kívánnak letelepedni is.
No comment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.