Halász János szerint a diákokat gátlástalanul kihasználták.

A Fidesz szerint a Czeglédy-ügy az egész baloldal korrupciós ügye, ugyanis a Demokratikus Koalíció (DK), az MSZP és az Együtt is érintett lehet abban, hogy kampánycélokra használhatták fel a Czeglédy Csaba diákszövetkezetében foglalkoztatott diákokat.

A Fidesz szerint három ellenzéki párt is belekeveredett a Czeglédy-ügybe

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra: sajtóhírek szerint Czeglédy Csaba baloldali politikus iskolaszövetkezetében dolgozó fiataloknak a 2014-es választási kampányban diákmunkaként szórólapozniuk, standolniuk és aláírást gyűjteniük kellett.

A diákokat nem csak anyagilag, hanem politikailag is "gátlástalanul" kihasználták – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt politikusa.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Soós Lajos

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ettől a Halász nevű furunkulustól hánynom kell,,,,,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Talán a saját mocskos ügyeiket kéne vizsgálni!Annyi piszkos korrupt ügy van a fides számláján, Mészáros, Kosa,Rogán na és a főnök sem egy matyóhímzés, vejéről meg már ne is beszéljünk. Persze a lista jóval hosszabb
surdilloFUJT
@human: Azt hiszem melléfogtál,itt a bosszú is dolgozik az elvesztett perek,meg a lebuktatott drogos képviselő,meg a Szhelyi fociaréna lopási ügyei stb miatt!
kokopelli
@kereső: de nyugatabbra,mivel az "1flórián" túl nagy érték, csak a "mili",a "mikro"
a nano és "pikofarkas.florián" a használatos! ;-))
human
@surdilloFUJT: A körszakállas vizeletmintás fideszes képviselő volt az?
surdilloFUJT
@human: igen,és természetesen fogadok,hogy a doki adta a vizeletet,mert hajmintát nem volt hajlandó adni,mivel abból ki lehetett volna mutatni.A fitymasz inkább eldugta!!!Magyarul beismerés!!!
human
@surdilloFUJT: Emlékszem rá. Haj és köröm mintából lehet a kábítószert hetekig kimutatni ő meg csak vizelt és vizelt és vizelt és büszke volt rá. Úgy emlékszem a kórház ahol a mintákat leadta az meg apucié volt. Mármint ő volt ott a főnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.