Bruck András közösségi oldalán találtuk. A Helsinki Times írása nem nekünk szól, mégis letaglózó vádirat az egész mai Magyarország, annak teljes politikai osztálya, humán és szakértelmisége, parlamentje, médiája ellen,

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak valami figyelmetlenseg miatt kerulhette el a finn legfobb ugyesz a buntetest, es csinalhatta 10 evig a kis dolgait: itt az intezkedes nyilvanossagra kerulese utani napon mar birosag elott allna az illeto.
Azok tehetnek bizony a helyzet mostani allapotarol, akik lattak, hogy mi folyik, es kenyelembol, felelembol, vagy csak lustasagbol, esetleg rosszabb: szamitasbol nem emeltek fel a hangjukat.
Mara az ellenzek mozgastere szinte a nullara csokkent, - ha barmit el akarnak erni, szinte mar most is keso lenne az osszefogasra...
Béla333
Természetesen senki nem ismer magára és nem veszi magára, ha éppen azt bizonygatja (akár itt a Propin is!), hogy azért bízzunk újra az ellenzék egyes, már "bizonyított" politikusaiban, pártjaiban, mert igaz hogy azok is loptak amikor kormányon voltak és a lopott szajrét elosztották a Fidesszel, hogy azok befogják a szájukat, de hol van az a mostaniak iparszerű lopásaihoz képest!
Mintha az számítani egy közszereplőnél, hogy kevesebbet lop vagy éppen többet, hogy az "én" oldalam bűnözője, vagy a "másik" oldalé?!
Hogy nem az számít, hogy valaki hozzányúlt a közöshöz, vagy nem nyúlt hozzá!
Amíg komolyan kell erről az alapvetésről vitatkozni Magyarországon, addig reménytelen itt változást várni. Addig csak a további dagonya marad!
tudode
Gyáva a magyar NÉP, és mégis VAN HAZÁJA!
.
Leigázhatták pl. a törökök közel 100 évig, az oroszok is itt tanyáztak évtizedekig, mégis megmaradtunk "magyarnak":
.
www.sulinet.hu/oroksegtar/data/telepulesek_ertekei/hodmezovasarhely/hodmezovasarhely_tortenete_I/pages/010_a_torok_hodoltsag.htm
.
Lehetséges, hogy van oka ANNAK, hogy a ÉVSZÁZADOK ÓTA AZ IFJÚSÁGNAK köszönhetően mozdul ki a HOLTPONTRÓL az ország a regnáló politikai rendszer TÚLKAPÁSA, ELNYOMÁSA, EMBERTELENSÉGE, stb. huncutsága miatt, mint pl. az illiberális akármivel szemben
.
------ Több ezer diák tüntet iskola helyett január 19-én
index.hu/belfold/2018/01/06/tobb_ezer_diak_tuntet_iskola_helyett_januar_19-en/
.
A DÖBRÖGI nem áll ki vitára, tudatában van, hogy őt "csak" tudással lehet legyőzni az ő sekélyes, össze, vissza, mellébeszélő hetyem, pittyével szemben.
.
Vajon 2018-ban is egy LAZA "FOLYTATJUK"-kal járkálhat/dőzsölhet továbbra is a LÁBUNKAT TIPORVA, a legfőbb ÉLET, HALÁL URAKÉNT?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.