A nem min­den­napi meg­hí­vás után, ami­kor a bajor ke­resz­tény­szo­ci­a­lista párt ve­ze­tői a német ko­a­lí­ciós tár­gya­lá­sok kap­csán(!) meg­hív­ták a ma­gyar mi­nisz­ter­el­nö­köt, jól csú­szott a híres Pa­u­laner. Orbán Viktor miniszterelnök egy ritka képet osztott meg a Facebook-oldalán a bajorországi látogatásáról, amint Gulyás Gergely Fidesz frakcióvezető és Szájer József, fideszes Európai Parlamenti képviselő társaságában sörözik. A magyar miniszterelnök a német Keresztényszociális Unió (CSU) meghívására vett részt a Horst Seehofer bajor miniszterelnök által vezetett párt háromnapos frakcióülésén. Az ülésen pénteken Orbán Viktor is felszólalt.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Láttuk a képet a vajdáról. Gyönyörű!
Nessy
Magyar triumvirátus! Pocsék, de a mienk!
RonaGyuri
A nap kérdése

Persze tudom, hogy rá más törvények vonatkoznak

A magyar médiát bejárta a kép:



Persze hite és indítatása függvényében más-más kommentárral, de nem feledve Őfenesége saját megjegyzését: „Ha Bajorország, akkor sör // When in Bavaria, you must have a beer”.
Nos a dolog érdekessége, hogy épp a minap került sor arra, hogy balhék voltak azzal kapcsolatban, hogy celebek reklámoznak a közösségi médiában. Nem, nem illetve nem csak magukat, hanem termékeket! =))
Úgy tűnik, hogy a Paulanernak nem elég, hogy nálunk a legjobb bajor sörnek nevezik! =)) Amit azért én erősen vitatok!
Egyébként meg kell jegyezzem, hogy ez (a képen látható) itt a legolcsóbb a cég kínálatából! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.