Tegnap írtunk arról, hogy Gurmai Zita, a szocik elnökségi tagja csapatával meglátogatta a Kósa-féle sertéstelepet, hogy a helyszínen is megbizonyosodjon arról, miféle disznóságok folynak a Fidesz háza táján. Erre azonban megdöbbentő reakciót kaptunk, mégpedig Horváth Istvántól, a Magyarországi Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetségének elnökétől és Tóth Pétertől, a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületétől. A két civil szervezet úgy véli, hogy a fenti fideszes disznóságok teljesen rendben vannak, és lényegében aki felemeli a szavát ellenük, az a sertéstenyésztőket bántja. Szó szerint idézzük a levelüket:“Gurmai Zita, a Magyar Szocialista Párt elnökségi tagja mai sajtótájékoztatóján megtámadta a sertéstenyésztőket. Mint ahogy az akár a sajtóból, akár a nyilvános adatokból megtudható, a mátészalkai sertéstelep, Kósa miniszter úr édesanyja rokonságának tulajdonában és üzemeltetésében van már 1994 óta. Ezért a telep elé szervezett „demonstráció” csak ürügy. A sertéstenyésztésből sok...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
@Shikari:Barom vagy! Még kondásnak sem vennének fel azokhoz a disznókhoz, mert a gazdád úgy lopná ki a seggel alól a széket, hogy észre sem veszed.
Madácsi Pali
Ezek szerint G nap volt Kósa és a strómanja között. A vagyont családi körbe kellett venni.
papa.49
,,Bántcsák a mi emberünket a Mr. 20 % kot nahát ez skandalum ))))))))))))))))))))))))))))))))))
A két ,,aldisznó,, az egyik ,,fődisznó,, védelmére kelt ))))))))))))))))))))))))
Nessy
@advocat: Ezt már tőlem is megkérdezte az ifjúság! Csak én megsértődés helyett a papucsomat akartam hozzájuk vágni.
Madácsi Pali
@Shikari: igazad van, ajáld fel még az unokáid teljes fizetését a rabló király, tolvajok fejedelmének! Csak arra vigyázz, hogy nehogy beálljanak a sorba ahol Soros alapitványok osztják az ételt!
kokopelli
@Madácsi Pali: Már nem volt olyan családtag,akinek a nevére lehetett volna "ráírni" !?
Tudja a mama is,vagy csak azt hitte,hogy egy karácsonyi levelet ír alá? Mondták neki,
ha a jegyző hitelesíti,akkor nem vész el a levél?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.