A választások közeledtével egymás után alakulnak a magukat megmérettetni kívánó, legkülönbözőbb szakmai érdekeket képviselő pártok. Rákóczi téri nosztalgia-párt A pártok sokaságában, szinte fel sem tűnik az új. Egy újabb párt alakulatról számolt be vasárnap délelőtti sajtótájékoztatóján Kiss-Pece Magdolna szóvivő, akitől megtudtuk, hogy a budapesti Rákóczi téren ünnepélyes külsőségek között megalakult a 4 Q párt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A régi öregektől hallottam, hogy a kuplerájban nagyobb rend volt, mint a katonaságnál. Ez viszont a Fideszről nem mondható el.
nezelodo
Ejnye lányok kurvára elkéstetek, a fidesz már elorozta előletek a szakmát. Úri módon be is vallotta ezt, amikor magas rangra emelte B Évikét, hogy a havast, meg a tejtestvér pártot, a Jobbikot kicsinálja.
nezelodo
Ja majd elfelejtettem, úgy hírlik nálatok is a vannak stricik, akik néha verik a lányokat, de ők sosem fogják a vak komondorra... ( A havast nem véletlenül írtam kis betűvel, nem személynév már, hanem azok összefoglaló neve, akiket el akar takarítani a dakota az útból. A módszer széles skálán mozog, a félvak osztrák nyuggertől az egzotikus szeren át a B. Évikéig terjed. A sávszélesség nő majd, mint a Tompika győztes Nemzethy Internetháborújában)
bencemacska
@nezelodo: ma, 20:23
A Q4 a Fidesz leányvállalata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.