Hallgatásba burkolózik a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a kecskeméti kapitányság meg pláne. Az ügyben kissé feszengő, a mundér becsületét joggal védő, amúgy – minden él nélkül – tisztességes rendőrtisztekből álló sajtószolgálat pedig, illetékesség hiányára hivatkozva lepattintotta szerkesztőségünket. A történet kalandos, már-már vadnyugati, és első – sőt második, vagy sokadik – hallásra is igen hihetetlen. Ha nem egy feddhetetlen életű család feje osztja meg velünk, egyszerűen csak legyintünk, vagy megdöbbenünk: Miket beszél ez az ember a rendőrökről?

Forrás: kiskunhir.hu
Feltöltő: Kiskunhir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A fejétől bűzlik a hal. Amilyen a főnökük olyanok ők is. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@peterkelemen: Hááát,nem tudom.Két gyereket megfélemlíteni,az szerintem pár túlvezérelt agyament rendőr tette.Bár lehet,hogy neked van igazad.
peterkelemen
@csipetke: Lásd öcsény és a napi durva beszólások. Akik pedig rendőrök határvadászként lent szolgálnak szintén bevannak oltva Orbán gyűlöletével.
peterkelemen
@csipetke: Ne feledd mit mondott Orbán miután kiszúrták a panziós furgonjának a gumijait (ha kiment volna agyonverték volna ezt ő maga mondta). Azt mondta, hogy nagyon helyesen cselekedtek az öcsényiek magyarul egyértelműen erőszakra buzdítja Orbán gyűlölettel beoltott híveit. Ilyen a világon nincsen.
Jozefina
Tizenéves fiúkkal könnyű vagánykodni a rendőröknek, de a jól megtermett autótolvajokat, betörőket, nagyívbe elkerülik???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.