Hallgatásba burkolózik a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a kecskeméti kapitányság meg pláne. Az ügyben kissé feszengő, a mundér becsületét joggal védő, amúgy – minden él nélkül – tisztességes rendőrtisztekből álló sajtószolgálat pedig, illetékesség hiányára hivatkozva lepattintotta szerkesztőségünket. A történet kalandos, már-már vadnyugati, és első – sőt második, vagy sokadik – hallásra is igen hihetetlen. Ha nem egy feddhetetlen életű család feje osztja meg velünk, egyszerűen csak legyintünk, vagy megdöbbenünk: Miket beszél ez az ember a rendőrökről?

Forrás: kiskunhir.hu
Feltöltő: Kiskunhir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A fejétől bűzlik a hal. Amilyen a főnökük olyanok ők is. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...ezt mintha már olvastuk...csak nem pont így...
lusta
Migráncs volt, így nincs miről beszélni.
peterkelemen
A fejétől bűzlik a hal. Amilyen a főnökük olyanok ők is. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek.
mackoka46
Sajnos semmiféle civil kontroll nincs a rendvédelmi szerveknél, és bizony mindenhol akad egy két tucat söpredék, akikbe annyi emberség sincs, mint a fába szorult férgeknek.
Amíg ez a mocskos hatalom marad esély sincs, hogy vissza álljon a jogállam az országban.
Zászló anya segíts !
dr prebikátor
Ez mind semmi! A korkedvezményes nyugis rendőrök több jogot élveznek, mint akik még dolgoznak.
tudode
A keresőbe azt kell beírni, hogy "RENDŐRÖK VERTÉK AGYON", és 39 mp alatt
.
50.500 találat:
.
www.google.hu/search?q=rend%C5%91r%C3%B6k+vertek+hal%C3%A1lra&oq=rend%C5%91r%C3%B6k+hal%C3%A1lra+vert%C3%A9k&aqs=chrome.1.69i57j0.23882j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Sajnos a RENDŐRÖK "is" klf. emberből vannakABBAN A PILLANATBAN, amikor kijön belőlük az ÁLLAT, annak ellenére, hogy TÖBBSZINTES "alkalmassági vizsgálaton" kell időszakonként résztvenniük!
.
Minden SZAKMÁRA/HIVATÁSRA születni kell államfőtől mosogatónőig!
.
Ellenben a történelem folyamán lehetnek, rátermettség nélkül "embernek látszó tárgyak" ÉLET, HALÁL URA , mindenféle ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT NÉLKÜL!. amelynek mindig az alattvalók isszák meg a levét! L.: Szíria, Afganisztán, Ukrajna, stb. stb.,
csipetke
Azok a rendőrök,akik ilyen módon mutatják meg,hogy ők milyen f@szagyerekek,többnyire valamilyen komplexusuk van,és így kompenzálnak.Vagy az asszonyt nem sikerült előző este megfektetni,esetleg ballábbal keltek.Ezeket azonnal ki kellene rúgni,mert kutyából csak kutyaszalonna lesz.Ezek vajon hogy mentek át a pszichológiai vizsgálaton,nekik kötelező
peterkelemen
@csipetke: Igen általában viszont itt másról van szó szerintem. Itt egyre inkább kezd eluralkodni a rendőrségen belül is az Orbán-féle gyűlölet ami erőszakra sarkallja őket is.
csipetke
@peterkelemen: Hááát,nem tudom.Két gyereket megfélemlíteni,az szerintem pár túlvezérelt agyament rendőr tette.Bár lehet,hogy neked van igazad.
peterkelemen
@csipetke: Lásd öcsény és a napi durva beszólások. Akik pedig rendőrök határvadászként lent szolgálnak szintén bevannak oltva Orbán gyűlöletével.
peterkelemen
@csipetke: Ne feledd mit mondott Orbán miután kiszúrták a panziós furgonjának a gumijait (ha kiment volna agyonverték volna ezt ő maga mondta). Azt mondta, hogy nagyon helyesen cselekedtek az öcsényiek magyarul egyértelműen erőszakra buzdítja Orbán gyűlölettel beoltott híveit. Ilyen a világon nincsen.
Jozefina
Tizenéves fiúkkal könnyű vagánykodni a rendőröknek, de a jól megtermett autótolvajokat, betörőket, nagyívbe elkerülik???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.