Sajtóinformációk szerint kormányzati feljelentésre nyomozás indult Hadházy Ákos ellen, mert nyilvánosságra hozott egy, a “nemzeti konzultáció” kudarcát bizonyító hangfelvételt. A fideszes ügyészség most is azt csinálja, mint akár a Czeglédy-, akár a Sukoró-ügyben csinált: politikai utasításra ront az ellenzékre. A Demokratikus Koalíció szerint a Hadházy Ákos elleni nyomozás is fideszes politikai akció, amely az igazságszolgáltatást használja fel egy ellenzéki politikus megfélemlítésére és lejáratására. Bár emlékszünk, hogy a Fidesz egyik első politikai indíttatású koncepciós perében, a Sukoró-ügyben az LMP a Fidesz oldalára állt, rendíthetetlenül azt gondoljuk, hogy Orbán Magyarországán az ellenzéki pártok felelősséggel tartoznak egymásért. A DK kiáll Hadházy mellett, és elfogadhatatlannak tartja a hatalomhoz betegesen ragaszkodó Fidesz koncepciós eljárásait! Az ügyészséget megszálló, azzal bunkósbotként bánó Fidesznek, és a politikai megrendeléseket végrehajtó ügyészeknek a...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Manhattan: IGEN! - de az LMP biztos nem állna ki Gyurcsány mellett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@Manhattan: IGEN! - de az LMP biztos nem állna ki Gyurcsány mellett!
Béla333
Gyurcsányéktól hazugság az is, ha éppen dicsér vagy megvéd valakit!
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak? - szokták mondani, ami szerintem ebben az esetben is igaz!
Inkább magyarázzák meg, hogy mi volt ez az elszabadult hajóágyú stílusú dolog, amit a DK-tól az elmúlt egy (2-3) évben láttunk, amivel majdnem a teljes ellenzéket leamortizálta?!
kissé felnőttem
leamortizálták magukat nem kellett asszisztens mert ennyit is érnek
szájhős mind tulélési elvtárs mind . ha érdekükbe lett volna rég még ha csak bandába is de összeálltak volna kifogást kereső óvódás nyafogók . Sajnos de ez a realitás látszik
advocat
Azért Gyurcsány mondta ki, hogy minden kormány hazudik. Megismétlem. MINDEN KORMÁNY.
Pálinkafőző Rézüst
@Peller Anikó: nade kijaza "brommbella"...??? :O
Macskaszem
@advocat: Minden kormány hazudik valamennyit, de van amelyik abszolút gátlástalanul, pofátlanul és mértéktelenül tolja arcunkba a legordasabb hazugságokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.