A Kisasszondi Róna Péter sajtkészítő mester szerint bár ő szívesen kiképez sajtkészítőket, de azok utána folyamatosan kivándorolnak. Sokuk például Svájcba megy, ahol sokkal több pénzt kereshetnek a megszerzett tudással. Megjegyzés: Miért mit gondolt Róna, hogy majd neki dolgoznak ezentúl negyed annyi pénzért? Nevetséges. Ez Orbán szemétdombja, ahonnan további milliók fognak kimenni ami annyit jelent, hogy már nincs hátra sok idő a teljes összeomlásig.

Forrás: telegraph.co.uk
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@division: Sajnallak, hogy neked meg sosem sikerult enni igazi sajtmester altal keszitett sajtot...

Amikor meg otthon voltam, es hetvegen a piacon vasaroltam, semmi penzert nem hagytam volna ki a kezmuves sajtokat,...
Lehet, hogy nem a magyarok csinaljak a LEGjobb sajtot, de hogy amit szeretettel, odafigyelessel egy sajtkeszito csinal, abbol bizony nagyon finom a magyar is,...:o))
A trappista sajt pedig igenis a legfinomabb magyar sajt - es meg nagyjabol megfizetheto is...
Javaslom neked is, hogy piaci napon menjel es keress ilyen sajtkeszitot.
Ha pedig kivandorolnak, az csak azt mutatja, hogy az otthoni rendszer nem alkalmas a vallalkozasra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: A Hobagoly mar meghalt,... Legalabbis ugy tudom...:o))
Levendula
@Nessy: de birkapörkölt még lehet...
kokopelli
@nevemnick: ..én a Berthesgadener Land-ban láttam Almabtrieb-et,
és kostoltam sajtot.Az ottani sajtkészítők viccesen a normál környéken
kutyult sajtot "Flachland-tiroler"sajtnak hívják! (pusztatiroli sajtnak!) Én
is eszem sok holland sajtot,ami nem rossz,de "váláhoty ném áz áz igázi!" ;-)
nevemnick
@kokopelli: azon környéken a legfinomabb sajt a Fontina, amelyet különböző érettségben is kedvelem, de mellette a gorgonzola (különböző penészes, érett sajtok tömkelege) is fenomenális, és természetesen a sajtfondüt is imádom egy kis könnyű vörösborral... (esti beszélgetésekhez ez a legjobb)
Megéheztem... :D
kokopelli
@nevemnick: mikor még fiatalabb voltam,akkor az utolsó szept. hétvégén
a fenti "almok" bezárása előtt,(házak sokszor fogadóval és matraclágerrel)
felmásztunk a menedékházig és ott is próbáltuk "ezian"-al (pályinka) a sajt
forrásánál! ;-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.