A Kisasszondi Róna Péter sajtkészítő mester szerint bár ő szívesen kiképez sajtkészítőket, de azok utána folyamatosan kivándorolnak. Sokuk például Svájcba megy, ahol sokkal több pénzt kereshetnek a megszerzett tudással. Megjegyzés: Miért mit gondolt Róna, hogy majd neki dolgoznak ezentúl negyed annyi pénzért? Nevetséges. Ez Orbán szemétdombja, ahonnan további milliók fognak kimenni ami annyit jelent, hogy már nincs hátra sok idő a teljes összeomlásig.
Forrás:
telegraph.co.uk
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Amikor meg otthon voltam, es hetvegen a piacon vasaroltam, semmi penzert nem hagytam volna ki a kezmuves sajtokat,...
Lehet, hogy nem a magyarok csinaljak a LEGjobb sajtot, de hogy amit szeretettel, odafigyelessel egy sajtkeszito csinal, abbol bizony nagyon finom a magyar is,...:o))
A trappista sajt pedig igenis a legfinomabb magyar sajt - es meg nagyjabol megfizetheto is...
Javaslom neked is, hogy piaci napon menjel es keress ilyen sajtkeszitot.
Ha pedig kivandorolnak, az csak azt mutatja, hogy az otthoni rendszer nem alkalmas a vallalkozasra.