Éveken át képtelen volt feldolgozni, hogy egykori barátnője, Vivien új szerelemre lelt, emiatt rendezhetett hidegvérű mészárlást Cs. Norbert a XVII. kerületi Újlak utcában vasárnap éjszaka.

A férfi a napokban tudta meg, hogy a lány végleg túllépett korábbi kapcsolatukon, és új életet kezdett egy munkatársával, Dániellel – írja a Blikk.

Az autójából figyelte, hogy mikor mennek be a lépcsőházba, majd utánuk eredt, és a lakásban rájuk rontott

– nyilatkozta a bulvárlapnak Vivien édesanyja, aki arról is beszélt, hogy Norbert folyamatosan zaklatta lányát az elmúlt években, ám a rendőrséghez soha nem fordultak segítségért.

A Blikk szerint a felfegyverkezett férfi először a lány barátjával végzett a második emeleti lakásban.

Fegyveres dráma a XVII. kerületben: a kétéves gyermek szeme láttára lőtte fejbe az anyát, volt barátnőjét

Az első lövés eldördülése után a nőt vette célba. Vivien gyermekével a karjában rohanni kezdett, próbált elmenkülni Norbert elől, aki azonban egy háztömbbel arrébb utolérte a lányt, és próbálta a kocsija felé vonszolni őt a gyermekével együtt.

A kétségbeesett nő ellenállt az erőszakos férfinak, így az végül a 2 éves gyermek szeme láttára fejbe lőtte a fiatal anyukát, majd saját magával is végezni akart.

Fegyveres dráma a XVII. kerületben: a kétéves gyermek szeme láttára lőtte fejbe az anyát, volt barátnőjét

Mindkettejüket életveszélyes állapotban szállították kórházba. A tébolyult lövöldöző később belehalt a sérüléseibe, Vivien élet és halál között lebeg.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1bitang
Nem írnak semmit az elkövetőről. Honnan volt fegyvere?
Borsodi
A közbiztonság egyre jobb,az életszínvonal nő,csodálatos minden.már a lövöldözés és testi sértés napi szinten van! Nem a migránsoktól kell tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.