Az Útinform jelentése szerint Vas, Zala és Somogy megyék jelentős részében, valamint Mosonmagyaróvár környékén sűrű köd nehezíti a közlekedést.

Az Útinform hétfő reggel jelentése szerint az ország gyorsforgalmi útjai, főbb és mellékútjai jól járhatóak, nagy részük burkolata száraz, vagy felszáradóban van, csupán "Kisvárda és Keszthely környékén lehet vizes szakaszokkal találkozni.

Több megyében köd nehezíti a közlekedést – mutatjuk a részleteket

Fotó: pixabay.com CCO

Kaposvár, Lenti, Körmend, Szombathely, Mosonmagyaróvár, Tatabánya és Szentendre környékén az intenzív páralecsapódás miatt sónedves az utak burkolata.

A látási viszonyok a Duna-Tisza közén és Tiszántúlon általában jók, a nyugati országrészben változóak, így Tolna, Baranya megyében nagyrészt megfelelő, azonban Mosonmagyaróvár térségében, valamint Vas, Zala és Somogy megye jelentős részén a sűrű köd miatt 100 m alatti, máshol 100 m és 500 m közé esik a látótávolság.

Szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás, Sátoraljaújhely térségében közepes erejű szél fúj, a hőmérséklet +2 és +8 fok között alakul" – áll a jelentésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.