A Széll Kálmán Tervben 2017 év végére célul kitűzött 55 % helyett 74,5 % lesz az adósságráta, így még a kormány számai alapján is elbukott az államadósság elleni küzdelem. Nem tudott elszámolni Varga Mihály a kitűzött célt ezermilliárdokkal meghaladó államadóssággal

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
5, 426, 356, 589, 147 (Kádár-éra után)
27,186,126, 408, 042 (1989 utáni időszaktól napjainkig. A jelenlegi adósságunk forintban kifejezve)

Világosan látszódik, hogy még a Kádár-éra is jobb volt ezen a téren hiába próbálják ráfogni. Nem beszélve arról, hogy akkor legalább volt létbiztonság. Ma meg van több, mint 2 és félmillió szegény köztük családok, gyermekek. Sőt ma már van dolgozói szegénység is, ami soha nem volt.
Borsodi
@peterkelemen: Románoknak milliárdokat adja, cserébe a szavazásukért.
Sámannus
A patkány ezért akar Putyinhoz dezertálni, mert kilóg a valaga a feslett zokniból.
Megállunk az Únió nélkül is. Ha itt döglünk meg akkor is. Ugye te lökött siketfajd.
csipetke
Azt olvastam,hogy sose volt ilyen sok az államadósság,mint most,Azt láthattuk mindannyian,hogy kétkézzel szórták a pénzt felesleges dolgokra.Itt van mindjárt a Sorosozásra elcseszett sokmilliárd.Az ezzel kapcsolatos óriásplakátok,ez a gyűlölethadjárat,a felesleges nemzeti konzultáció,és ezek csak az utolsó kb 1 év pénzkidobásai.Nem értem,hogy az EU számolatlanul adja a pénzt,és nem vizsgálják,mire költi a kormány?A kínai,hitel,ami szintén felesleges beruházásra lesz felvéve.Nem érdemes már híreket sem olvasni,mert az ember csak dühöng.De reméljük,nemsoká vége lesz.
szaboria1
Aztán még ha az Eximbankról is kiderül az állam volt a kölcsönadó akkor még nagyobb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.