A nagykátai rendőrök azonosították és elfogták a 37 éves helyi férfit.

A nyomozás adatai szerint S. Attila 2018. január 5-e és január 7-e között egy Szentlőrinckáta, Kossuth Lajos utcában található ingatlan melléképülete elől ellopott egy kerékpárt és egy kézi láncfűrészt, valamint egy szomszédos ingatlan melléképületéből eltulajdonított egy másik kerékpárt is.

Kerékpárt és láncfűrészt lopott a nagykátai férfi

A kép csak illusztráció. Fotó: Pixabay

A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves férfit, akit elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. S. Attila tartózkodási helyén a rendőrök az eltulajdonított tárgyakat megtalálták és a tulajdonosoknak visszaadták.

A Nagykátai Rendőrkapitányság a 37 éves férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

(Police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Majd ha a politikusbűnözőket, akik napi szinten milliárdokat lopnak elszámoltatják és megbüntetik azután lehet ilyen piti ügyekkel is foglalkozni addig szégyelje magát a rendőrség is.
simmering73
A nagykátai láncfűrészes - kerékpáron. Kis ország, szegény ország - nekünk csak ilyen olcsó járműre telik.
nezelodo
Egyenlőre csak a főmaffiózókat bírálókat próbálják rabláncra fűzni, ellehetetleníteni, bevállalva olyant is, amit még az általuk ostorozott komcsik sem vállaltak be, mer nekik nem fért bele a hatalmi arroganciájukba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.