A kiskereskedelmi forgalom 53 hónapja nő, novemberben a nem élelmiszerjellegű termékeknél megfigyelhető egy viszonylag nagy, 10,2 százalékos, dinamikus emelkedés, amely az ünnepek hatásának tudható be …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ehhez képest a nap híre az, hogy a csóré seggünk nem csak kilátszik a gatyából, de a hideg falhoz is hozzáért már. A keményen dolgozó átlagmagyar Európa majdnem legcsóróbbja. Más szavakkal sokkal kisebb a magyarok vagyona, mint a régió többi országában élőké, de a szlovákok, akik állítólag ugyanúgy érdekeltek a mi sikerünkben, mint mi az övékben, kétszer olyan gazdagok, mint mi magyarok. Igaz, hogy nem a Századvég(bél) mondta meg a tutit, hanem az Európai Központ Bank friss felmérése világított rá arra, hogy amiről az Orbán nevű Viktor pofázik rendületlenül, amit a Magyarország erőlködik erősödik plakátokra rányomtak, az nagyon fasza, csak éppen sehol nem vagyunk.
Equus
most jött el az ideje annak, h a közmunkások cseréljék a kocsijaikat, mobiljaikat, tévéjüket, mosogató- és mosógépüket, PC-jüket. Ettől ugrott meg a forgalom.
Az egyébkénti folyamatos növekedés meg egyenesen arányos lehet az államtitkárok, helyetteseik, kormány- és miniszterelnöki megbízottak számának növekedésével.
Eladott Ország
Egy főre eső GDP és fogyasztás: harmatgyengék a magyar mutatók.
Az EU-átlaghoz viszonyított (vásárlóerő-paritáson számolt) egy főre eső GDP-, illetve fogyasztásadatok tekintetében Magyarország csak négy, illetve három uniós tagállamot előz meg. Az egy főre jutó GDP-adat mellett az Eurostat közzétette a háztartások egy főre jutó fogyasztásának volumenindexét is az EU-28 átlagához képest. 2016-ban ez a mutató 62,6 százalék volt, amellyel Magyarország az Európai Unión belül a 25. helyen áll.
kamaraonline.hu/gallery/ksh%202017%2012%2018%204.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.