Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának tagja szerint a civil szervezetek nem jelentenek veszélyt. A miniszterelnök a német Bild című lapnak adott interjúban beszélt arról, Soros György 60 nem-kormányzati szervezetet pénzel, amely támogatja a migrációt, "Itt nem a vélemény szabadságáról, hanem nemzetbiztonságról van szó, és nekem fel kell lépnem. " Az interjút nem hagyta szó nélkül a Parlament Nemzetbiztonsági bizottságának LMP-s tagja, Szél Bernadett, aki szerint a miniszterelnök hazudik, a civil szervezetek nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...számtalan olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen vett részt az ősz folyamán, ahol többször bebizonyosodott: a "Soros-hálózat" nem létezik, a kormánypropaganda által megbélyegzett civil szervezetek pedig nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.