A Spinoza Színházban Rangos Katalin vendége volt Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje. Ahogy Vona Gábor ugyan abban a székben, Karácsony is mondott erős kijelentéseket a Fidesz és közte lévő kapcsolatról, Botkáról, Gyurcsányról, szóval 2018 Magyarországáról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Biztos, hogy bennem van a hiba, de Karacsonynak azt a mondatat, hogy
"„Öt éven keresztül tudnám mesélni, hogyan könyörögnek nekem a fideszesek, hogy nehogy kétharmaduk legyen megint, mert akkor mindennek vége” - en nem tudom ertelmezni.
Megkoszonnem, ha valaki elmagyarazna a dolgot nekem , hogy miert ne akarna a fidesz maganak 2/3-os tobbseget, es hogy hogy jon ide Karacsony Gergely szemelye...
Eddig valtig meg voltam rola gyozodve, hogy a fidesz inkabb 4/5-del szeretne nyerni, mert ha nem, akkor jon az elszamoltatas. Szerintem akkor lesz veguk mint a botnak, ha NEM nyernek tobbsegeben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.