Jenő Ludvig: Eladó egy használt, hazudozásra még alkalmas miniszterelnök. Az áprilisi választások után átvehető. Folyékonyan hazudik, kellemetlen kérdések, vita elől kitér, a függöny mögé bújik. Kétszínű, álszent, köpönyegforgató. Kiváló bajkeverő és károkozó. Szereti a luxust, házakat, palotákat, földeket, bányákat, szerénysége miatt ezeket másra iratja. Önimádó. Szereti ha imát mondanak érte, amit meg is fizet. Hobbija a foci, arra is más pénzét költi. Gyógyszerfüggő, betegségtudata nincs. Eladó egy használt, hazudozásra még alkalmas miniszterelnök

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Attol tartok, az ilyen tipusu vezetokbol eleg nagy a tulkinalat, - csak nehogy a nyakunkon maradjon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Attol tartok, az ilyen tipusu vezetokbol eleg nagy a tulkinalat, - csak nehogy a nyakunkon maradjon.
RonaGyuri
alkalmas lenne??? Ne már! Szegénységi bizonyítvány arról, aki bármit is elhisz neki! =))
Equus
aztán ért-e a kerti munkákhoz, állatok körüli serénykedéshez, lópatkoláshoz, kocsikerék kenéséhez? Úgy nem beteges? Fára mászni tud-e? Oszt olyan talicskát is tud-e tolni, ami lóganyéval van tele és nem lopott pénzzel?
Mer kéne egy jó udvaros ide a tanyára...
karma1
@Equus: El ne felejtsd megnezni a fogait, mint a lovaknak meg a rabszoliknak szoktak...:o)))) Tudod, draga a fogdoki...:o))))
nemkati
@Equus: Saját állítása szerint fiatal korában disznóólat ganajozott, arra talán még most is alkalmas. Legfeljebb korpának nézik a disznók.
karma1
@nemkati: A diszno egy ertelmes, hasznos allat. Nehogy ma' megriadjon egy ilyen baromarcutol??? En a birijeinket sem biznam ra, pedig nem sok tennivalo van veluk, legelnek azok maguktol is...De azert van veluk munka...:o)))
nemkati
@karma1: De ott legalább megint birkák között lehetne, ahol legjobban szeret lenni. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.