Magyarországot is nagyban érinti a kutyák A-ból B-be való eljutásának kérdése, hiszen a láncon tartott házőrzők csökkenő számával együtt egyenes arányban nő azon társállatok száma, akik sok helyre kísérik el a gazdikat. Magyarországon viszonylag sokan tartanak kutyát: a törvény szerint mikrochip-el ellátott kutyák mellett még mindig rengeteg a regisztrálatlan gazdás illetve a kóbor vagy gazdátlan eb. Így teljes létszámukat nehéz behatárolni, de olyan 2-2,5 millióra becsülik, a fővárosban pedig legalább 150-200 ezer kutya él. További információk a Kutyabarát.hu linkjére kattintva érhetők el!

Forrás: kutyabarat.hu
Feltöltő: Kutyabarát.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...és ez miért furcsa,hogy itt a kutyákért is fizetni kell a BKV-n?Gondolj bele,ebben az országban csak és kizárólag a levegővételért nem fizetünk.De lehet,hogy majd szerelnek a fejünkre egy légvétel-számlálót,(amire közbeszerzést írnak majd ki,és Pénztáros Lönci nyeri),oszt majd a levegőért is fizetünk
wpym
Es miert tomegkozlekedessel kell az allatot vinni??? Nem engednem igy szallitani a kutyat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.