Ilyenek a jelenlegi állapotok a magyar egészségügyben. Fogjuk a fejünket, hüledezünk. Az egész teljesen balkáni képet fest. Betegek és ápolók is rühesek lettek a Szent Margit Kórház ápolási osztályán – értesült az RTL Klub. A csatorna egy ott dolgozótól úgy tudja, október óta rühességgel küzdenek az osztályon, a betegeken és dolgozókon kívül hozzátartozóik is elkapták. A riportban megkérdeztek pár beteget is, és egyikük elmondta, őt fertőtlenítővel mosdatták le, így végül

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hogy is írta Bródy az István királyban ,,szemforgató, hazug papok,, no ez pontosan ráillik az ,,embertelen miniszterre,,!!!
2018. írunk, és egy fővárosi kórházban ilyen előfordulhat, remélem felköti magát a ,,vigyorgó vándorköszörűs,, !!!
ila51
és , elégették őket ?...mert állítólag nyoma sincs semmi rühességnek
Nessy
A scabies (rühesség) egy -két hét alatt eltünthető.
Nem tartozik a klasszikus kórházi fertőzések közé. Miután 4-6 hét a lappangási ideje, akár egy új beteggel, akár egy látogató által bekerülhet az osztályra. Nem az egész kórház volt fertőzött!
Tény, hogy macerás a kiirtása, elég makacs dög.
Ahogy a fejtetű, úgy ez is símán megfertőzi a leghigiénikusabb embert is.
Nessy
@ila51: Miért kellett volna elégetni? A beteget be kell kenni, majd megfürdetni, az ágyneműt, matracot, használati tárgyakat fertőtleníteni , és az atkák feldobják a talpukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.