Svédország költségvetése több mint kétszer akkora többlettel zárta a tavalyi évet, mint amennyit az adósságkezelő még októberben várt – számol be a Portfolio.hu a Bloombergre hivatkozva. Még az illetékesek sem nagyon tudják, hogyan jöhetett össze ilyen magas szám. Megjegyzés: Nocsak az Orbánék által folyamatosan fikázott, migránsozott Svédország meglepően jól teljesít szemben Orbán lepukkadt gazdaságával. Ja egyébként köszönik szépen a kint élő magyarok. Jól vannak. Soha jobban még nem éltek ott a migránsokkal együtt, mint Orbán szemétdombján, ami ára már teljességgel élhetetlen. A magyarok többsége Magyarországon nem él hanem túlél, vegetál cirka olyan mint a kínhalál.

Forrás: adozona.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez a Svédország ejnye-bejnye már megint jól leégette az állandóan hazudozó Orbánt és bűnbandáját.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ez a Svédország ejnye-bejnye már megint jól leégette az állandóan hazudozó Orbánt és bűnbandáját.
Sámannus
Azért neked az adóprés bakfitty? Meg van az minuszosan a zsebünkből kilopva. Éppen azon örömködik a benzinár hipnotizőr, hogy neki így is megvan a bevétele.
division
Tényleg, piszkosul vegetál itthon a magyar. Csak mosolyogni tudok ezen.
Equus
@division: csak óvatosan a mosollyal... hogy állnak a fogaid? Mikor voltál fogorvosnál? Most kérdezz meg egy mátészalkait.
division
@Equus: Tegnap ki kellett húzni egyet, a gyökértömés megadta magát:-)) Azt mondjuk felettébb bírom hogy amikor szegénységről van szó akkor évek óta csak Szabolcs vagy Borsod jön elő. Nem tűnik fel senkinek hogy valamiért ezeken a településeken nem új keletű a probléma?
Equus
@division: éppen Mátészalka jutott agyamba, de mondhattam volna ennyi erővel Bólyt vagy vmi Somogy vagy Nógrád megyei települést is...
Lényeg, h hullik szét a társadalom. Nem dél-amerikai, sokkal inkább vmi közép-afrikai módra.
Csák máték földje helyett méhszaros lölők földje lett a jobb sorsra érdemes volt Magyar Köztársaság.
szep napot
A pufi soha nem szidta a a kulonben kivalo sved gazdasagot. Svedorszagban a lakhatas az egyik legnagyobb problema. A nagyobb varosokban a lakasarak elszabadultak (mint sok mas europai orszagban).
A svedek sem orulnek a migransoknak, a szexualis buncselekmenyek szama nagyon megugrott az elmult 10 evben.
division
@Equus: Van egy réteg amelyik mindig is úgy élt ahogyan most, őket akkor sem tudnád tanulásra vagy munkára rábírni ha azt mondanád nekik mától 200 ezret kapnak havonta nettóban. Amit el kellene érni nagyon az az hogy aki valóban dolgozni akar tisztességgel annak legyen rá esélye, mégpedig úgy hogy ha szerényen is de meg tudjon élni belőle és gyereket nevelni. Én ezt tartom a legfontosabbnak a közeljövőben. Mészárost hidd el én is utálom ahogyan Semjént is, de egye meg a fene őket ha megvalósulnának azok amiket leírtam.
Equus
@division: nem kell képzett közgaszdásznak lenni ahhoz, h vki belássa: a termelőerő része az ember a maga szaktudásával, munkavégző képességével. Ha ennek a tényezőnek nincs annyi visszajuttatott jövedelme arra, h saját magát újratermelje, az a rendszer halottá válik. Ez zajlik most Mo-n azoknak a kapzsisága okán, akik ma éppen vezetik ezt a fityfasz országot.
Ez a bűnöző horda nagyobb kárt okozott már eddig is, mint a két vh. együttesen. Az utolsó 8 év kiheveréséhez talán 20 év is kevés lesz, külső segítség nélkül. Ha maradnak, az egyenlő egy nemzet pusztulásával.
division
@Equus: Az én véleményem az hogy az igazi szaktudás nagyon is kifizetődő nálunk is, de lehet szokás szerint magamból meg néhány családtagomból indulok ki. Viszont mi a különbség az én vagy a sógornőm szaktudása és egy másik ember szaktudása között? Ha értéket termelsz nem fogsz éhen halni...
Equus
@division: amíg van fizetőképes kereslet valszeg nem, csak utána.
csipetke
Orbánt meg az összes naplopóját el kéne küldeni Svédországba egy OKJ-s gyorstalpalóra,hátha ragad rájuk valami.Bár arra a kis időre...Egyébként meg lehet,hogy csak annyi a titok,hogy a svédek megelégedtek a fizetésükkel,és nem lopták szét mellé az országot...
division
@Equus: Na igen, ezért is fontos hogy olyat csináljon az ember.
Equus
@division: a volt Magyar Köztársaság fogyó népességében nincs egymillió ember, aki új érték megtermelésével foglalkozna. A többi 8 millió belőlük akar megélni. Amíg folyik a pénz az uniós csapból még vhogy kezelhető a dolog, utána már csak a vízözön... :(
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/14/vendeg-a-migrancsok-es-europa-pusztulasa/
A „menekültipar” becslések szerint 1 százalékkal csökkentette a munkanélküliséget .Szükség volt rengeteg tolmácsra, segítő személyzetre, szállások építőire, azokat berendezőkre, orvosokra, ápolókra, jogászokra, sofőrökre, konyhásokra, de főleg képzett hivatalnokokra. Nem is tudom felsorolni, mennyire sok mindenkire. És akkor még a rendőrökről nem is beszéltem, akiknek létszámát újra növelni kell, mert túlórázniuk kellett a „roham” idején. Meg egyébként is, ha kétszázezerrel nő a lakosság, akkor kell vagy ezer új rendőr, egy sereg új tanár, orvos, ápoló, stb., és sok-sok új lakás meg iskola, amit építeni kell, munkát adva ezzel az építőiparnak is.
wagabund
"Svédország költségvetése több mint kétszer akkora többlettel zárta a tavalyi évet, mint amennyit az adósságkezelő még októberben várt – Még az illetékesek sem nagyon tudják, hogyan jöhetett össze ilyen magas szám."

Milyen hivatalnok bagázs lehet ott? Valamit qurvára benéztek...vagy... elfelejtettek szólni a nyomdának, hogy hagyjátok abba a pénznyomást, mert már elég.

-mondja Sztóksz, maguknál mindenki hülye?
-igen Mylord, nálunk mindenki.

(csengetett Mylord?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.