Harrach KDNP frakcióvezető szerint "már dúl a kampány": a kormányzati oldalon teljesítményről, nagy feladatokról és megoldásokról van szó, az ellenzéki oldalon viszont csak "hisztérikus kirohanások" láthatók. Azért ehhez kell szövegíró!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez elmehetne már a sülyesztőbe. Neki még a nyugdíjra szüksége van. Bezzeg a kis nyugdíjas nem tarthatta meg ha netán mellette munkát vállalt volna. A mostani rendelet is lenyulós lett anyugdíjas dolgozónak. Tagdíjat kell fizetni a szövetkezetnek akin keresztül lehet munkát vállalni.
justhpeter
Harrach, a nemzeti-megélhetési-keresztény megint otrombán segget nyalt. Szegénynek még most is színes a szája széle. De hát mit lehet tenni, ha az Isten akkor rakta össze ezeket a nemzeti-megélhetési-keresztényeket amikor már gerinc és jellem nem volt raktáron. Istennek mégis valamivel el kellett tölteni az idejét, hát csinált egy-két nemzeti-zombit. Írhattam volna fogyatékost is, de ha Isten fogyatékosságot is szánt volna neki, az aljasságot a raktárban hagyta volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.