Orbán és rendszere úgy gerjesztette mesterségesen a Horthy kultuszt, mint ahogy pofátlanul elősegíti Mészáros Lőrinc felcsúti hűbéruraságának országos ismertségét. A dolgok fejben dőlnek el. És hogy a kormányfő fejében milyen folyamatok játszódnak le, azt csak a jó isten tudja, meg a pszichiáter.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Már régen nem a Horthy vagy a két háború közötti nemesség a kultusz forrása. Azok már kukaturkáló csórók a mai ""példaképeinkhez"" képest.
Ez a mai elit (elit?) legfeljebb paravánként használja azt az akkori garnitúrát. És ehhez felhasznál minden olyan külsőséget, amivel a magyarországi, erre vevő lakosságot kábítani tudja, hiszen ez a réteg nemcsak elfogadója, de igénylője is ennek.
Nem tud és nem is akar ""apánk"" nélkül élni. Horthy-apánk, Rákosi-apánk, Kádár-apánk. És mostanra maradt az Orbán-apánk, aki mindent elrendez neki és ha kussol, akkor jó élhet. A többinek valamivel a nyomorszint (nyugati) felett fizeti a hallgatását..
Aki pedig nem lép egyszerre, annak lóf@sz és nem rétes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.