Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a "Soros-tervet", a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul – jelentette ki a kormányszóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a bedobozolt kérdőívek előtt.

Kormányszóvivő: 2,3 millió felett volt a "Soros-tervet" elutasító válaszok száma

Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatót tart a nemzeti konzultáció végleges részvételi adatairól Budapesten, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-ben 2018. január 10-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint

2 356 811 űrlapot küldtek vissza: postai úton 2 178 320, interneten 178 491 érkezett.

Mind a hét kérdés esetében 2,3 millió felett volt a "Soros-tervet" elutasító válaszok száma.

Kormányszóvivő: 2,3 millió felett volt a "Soros-tervet" elutasító válaszok száma

MTI Fotó: Bruzák Noémi

A kormányszóvivő a beérkezett ívek száma alapján

minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjának nevezte a "Soros-tervről" szólót.

Hangsúlyozta, hogy a feldolgozást a január 31-ei határidő előtt befejezték, és adatvédelmi szempontból megfelelően tárolták a válaszokat.

Forrás: MTI

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Na kedves fidesz fanok . Ilyen hülye balfaszokra fogtok szavazni áprilisban... Azért, mert ti is ilyen hülye faszkalapok vagytok...Durbincsék és csapata előre ! ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Kábszer-reklám! Na, ugorj neki még egyszer, lesz az még 6 millió is!
colibri
Érdekes! A saját rádiójukban ma reggel még az hírelték, hogy a beérkezett konzultációs ívek szerint a nagy többség utasította el a (nemlétező) Soros-tervet, ez a szőrösarcú kopasz meg már 100%-ról beszél. Ezért kár nyilatkozni, hogy hazudjon! ...vagy... most mi az igaz? és ki hazudik?
A kérdés költői, a válasz: tudott.
Yoda69
Erdekes mikor a taho brusszelbe ment mindez befert egy hatizsakba is.
dodóka
Na kedves fidesz fanok . Ilyen hülye balfaszokra fogtok szavazni áprilisban... Azért, mert ti is ilyen hülye faszkalapok vagytok...Durbincsék és csapata előre ! ...
Qqberci
Figyelj, te mobil halálfej! A 2,3 millió a választásra jogosultak szűk 1/3-a. Ezek szerint 2/3 nem utasítja el a senki által nem látott Soros tervet, bármi is legyen az...
hetöndöe
Mostanra végeztek az önkéntesek a kitöltéssel.:-)Mikor Hadházy állt ott ,még üresek voltak a dobozok.:-)DDDDDDD
namihami
És mind ugyanazzal a kézírással? Kevés volt az ""önkéntes kitöltő""?
Hol volt a Böbe-zsugás nyugdíjasok mindent elsöprő hada?
justhpeter
Ezeket a fideSS-szószólókat kezdem megsajnálni. Egész évben betanított baromságokat kell papagájként hirdetniük. Ritka esetekben, amikor saját kútfőből még hozzá is kell tenniük, akkor a fejben nem lévő képességek okán le is buknak. Már régen kontra produktív a folyékonyan írni, olvasni tudók körében, de a "vezérkar" még erőlteti.
szaboria1
De azért egy ellenzéki országgyülési kéviselő nem nézheti meg. Holott neki talán joga lehetne. Inkább feljelentík mint ismeretlen elkövetőt.
Kovács inkább kezdj el gondolkozni holfogsz dolgozni májustól.
graycivil1
Baromi érdekes, hogy egy valódi ellenőrzést sosem vállalnak be. Sem helyszíni ellenőrzés, sem postai nyomon követés alapján. A "roggyanatlan és púpozatlan" dobozok eléggé erősítik a gyanút, hogy egy részük üres, vagy üres "remittenda" példányokkal bélelték ki.

Nyugodtan ki merem jelenteni: Egy ilyen "pontos" számot bármikor hasamra bökve be tudok nyögni. Ki tudja ellenőrizni?
mariaberta
Mindig annyi,amennyit akarnak. A fele sem igaz.
graycivil1
Szerintem a "konzultációs íveket" egy héten belül megsemmisítik adatkezelési előírásokra hivatkozva. Aztán próbálja valaki ellenőrizni.
papa.49
Szőrösszar megint egy ordas nagyot hazudtál !!!
rohács1926
És ugye ez a 2,3 millió azt mind helyeselte, hogy 6000 letelepedési kötvényt eladva 20 ezer migránst szabadítottatok az országra, meg Európára (nektek jó pénzért, az országnak meg 15 milliárd kárt okozva a magas kamatokkal)? Mert gondolom annyira aljasok nem lehettek, hogy ezt "elfelejtették" megkérdezni. Vagy mégis?
papa.49
Azt már meg se kérdem te szerinted az hány százaléka a válaszadásra jogosultaknak te bunkó szarzsák, jó esetben 1/4 része akkor miről harsogsz te vadbarom ???
Sámannus
Miután elélveztetek vessétek össze a be nem érkezettekkel, és számoljátok azt is össze.
Ha meg van a végeredmény álljatok ki ismét, és hadováljatok még egy sort róla.
Vagyis 8000000-2356811=5643189 Most akkor mit kell kekeckedni. Az emberek csinyálják a dolgukat, ti meg leszartok minden értelmes véleményt. Ez egy negatív kampánynak a szégyenletes vége. Nem siker, hanem a ti szégyenetek, hogy uszítjátok az embereket azokat a szerencsétleneket aki legjobban várnák az értelmes segítséget.
Hellcat
Hány embernek küldték ki a levelet? Amúgy meg amennyire tudom 1 ember többet is simán beküldhetett...főleg a netesből...Na de kéne a teljes szám hány embernek küldtek levelet...mert ha pl 6 millióból 2 küldte vissza akkor az jelenti, hogy 2 harcolna a nemlétező soros terv ellen 4 meg szarik bele az egészbe mert hülyeség. Na erről ennyit.
Ludmilla
és látta más is,vagy csak fideszes,mocskos csalók?
Eladott Ország
"Kormányszóvivő: 2,3 millió felett volt a "Soros-tervet" elutasító válaszok száma" Nem is tudtam hogy, már ennyire kevesen vagyunk. A többiek már elmentek , drága szkinhed fejű Zoltán. Apropó neked meg mi közöd a demokráciához, te fideszes tapló.
rohács1926
Tisztelt @durbincs 14.51!
Egyrészt nincs tartótisztem, másrészt meg demókat sem kapok senkitől.
Nem most karácsonyra sütöttek,mivel már hetven meg a halál között vagyok.
Soha nem voltam egyetlen pártnak a tagja, de még csak a szimpatizánsa sem.
(A 70-es években azért nem lehettem műszaki vezető/ főmérnök/, mert nem léptem be az MSZMP-be. De volt mostanában, hogy egy egykori MSZMP-s lekomcsiziott, mert nem vagyok fidesz hívő.)
Amiről én írok, az csak a következő; megjelenik valami a még meglévő ellenzéki sajtóban és a fidesz nem cáfolja. Ha rájuk nézve kedvezőtlen , miért nem? Tán mégis igaz?
Részemről a párbeszédet befejeztem.
Eladott Ország
Mi van a háttérben Salamander cipős doboz , az arra érdemeseknek?
csipetke
@justhpeter: 14:20 Azé'a saját kútfővel nem köll túlozni!Az nem nagyon van nekik.Azt mondják,amit a gazdájuk kiad parancsba.Hallgasd meg pl Németh Sziszit,mikor azonnali kérdésekre válaszol.Akkora f@szságokat mond,hogy érdemes lenne kiadni kötve-fűzve,a showder-klubbot kenterbe verné.De tegnapelőtt pl tele volt,mint a déli busz,úgyhogy leginkább hebegett-.hápogott
Yoda69
Kovetve a fideSSes logikat, akkor ezek szerint 5,7 millioan pedig elfogadjak a nem letezo Soros-tervet?
nevemnick
Hm, érdekes, a neten savazók létszáma nem változott, mert azt ellenőrizni tudják... egy darabig...
csipetke
Már az is nagyon gyanús,hogy ezt ilyen sokszor bizonygatni kell...
Perwool
Amúgy meg ezzel mit nyernek? Semmit. A kormány nézetét a Brüsszelben lebzselő naplopók is el tudnák mondani. Ez arra jó, hogy ezzel foglalkozz, ne a napi mutyikkal. Egyéb funkciója nincs.
Pontosan tudják, hogy bármelyik EU tagországban hasonló eredménnyel zárult volna egy ilyen közvélemény-kutató szavazás. Csak máshol a nyilvánvalóra nem kúrtak el egy vagon lóvét.
peterkelemen
Most már csak azt kellene megmagyarázniuk, hogy miért hazudtak? Ugyanis nem volt és nincs is ilyen, hogy Soros-terv.
dodóka
@durbincs: nagyon összeszedett választ írtál faszkalap.
cs.n.
Akkor nézzük az időbeli sorrendet:

december 14.: Orbán: "Itt vihetem a hátizsákomban annak a 2.3 millió magyar embernek a véleményét, aki világossá tette, hogy nem kíván Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen terveket hajtson végre"

december 19.: Dömötör Csaba bejelenti, hogy 90% fölötti a feldolgozottság

január 10.: Kovács Zoltán bejelenti, hogy teljes a feldolgozottság

Vagyis csak most lett "hivatalos" végeredmény, de Orbán már tisztában volt vele majd' egy hónapja is. Ebből is látszik, micsoda színjáték az egész, és a látszatra sem adnak már, hogy legalább azelőtt hirdessék ki, hogy Orbán bepakolja a hátizsákjába.
Ludmilla
@durbincs: a helyesírás hol marad,durkó?
Jozefina
Akkor ez is egy nagy bukta!!! 8 milió + a határun túli 1 millió, azaz 9 millióból 2,3 millóan értettek egyet orbánnal. Ez marha nagy siker??? Kb 25,6 %-os "eredmény" Erre nem lehetnek oly büszkék!!!
Az egész cirkusz költségét vissza kellene fizetnie személyesen orbánnak!!!
babp1982
Erről ez a vicc jutott eszembe “Hazudj még Pinokkió hazudj még,, -:))
babp1982
@rohács1926: A helyedben hülyének nem állnék szóba-:)))
babp1982
@Horizont: Neked is mondom hülyének nem állunk szóba-:))
simmering73
És a többi öt millió mit mondott? Ja, hogy le vagytok szarva?
babp1982
@dodóka: Ejnye bejnye hát hiába írom,hogy debil lel nem társalgunk-:))))
babp1982
@Ludmilla: te egy sorba Ft ágyúval társalog az? Ne tedd !
babp1982
@babp1982: már a telefonom is megkergült ettől zaklatni vízi izétől
babp1982
@Horizont: Ne fáraszd magad ez egy sült paraszt élvezi,ha hülyének nézik-:))
lusta
@Horizont: Lehet egy másik oldaláról is megközelíteni a dolgokat. Én elhiszek mindent, különösen azokat az állításokat, amit eza sorosbérenc barcikai rém mond. Tehát mögötte ott van az összes postán visszaküldött és feldolgozott 2 178 320 inzultációs ív. A dobozokon ott 10 köteg, 500 db.szerepel, ami 4357 dobozt jelent. 18-19 doboz magasságban vannak pakolva és ez olyan 230 a sorban, tehát látható a 2 sor, ami 115-t jelent. Ez a folyozó végéig tartana, pedig itt csak egy szoba van. Akkor hogy is van?
rohács1926
@babp1982: Egyszer megtörtént, többször nem.
papa.49
@lusta: Az igazmondás nem az erősségük a fiúknak !!!
Nessy
Tessék mondani, miután nem "konzultáltam" se pro, sem kontra, egy ostoba kérdőívvel, akkor én most piréz vagyok? Ugyanis csak 2,3 millió az "összes magyar ember"!
Nessy
@bakcsubakka: Szerintem is! Csak pártunk és kormányunk szerint nem. De tudod mit, hülyékkel nem foglalkozunk, mert összetévesztenek velük!
JAJMÁR
Mennyi a választásra jogosult fő Mo.-on? - és ebben a határon túliak nincsenek benne - 8 millió? Nos, ekkora kampány és évek óta tartó ijesztgetés után a 2,3 milla nem kevés?
lusta
@bakcsubakka: Na ezt kellene elmagyarázni a lakosságnak. Aki nem a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak gazsulál, az nem is magyar.
Zeta
Csak sikerült feladno annyit, hogy meglegyen a 100%? Csak nem olyan ez is , mint a Romániai szavazatok?
Még a halottak is szavvaznak? Hányan ültek a számítógép elé hackerkedni?
Hány ember helyett adtá fel vki más?
quadrocopter
@durbincs: Mi van csicska? Szakítottál a kancával és "szélesedik " az érdeklődési köröd?
A birkák mit szóltak hozzá? Megviselt?
Már mondtam annak a buta fejednek, hogy kábszerre ne vedelj, látod mekkora hülye vagy tőle, különösen úgy, hogy a születési szellemi alapok megvannak hozzá!
quadrocopter
@durbincs: Mi van csicska? Szakítottál a kancával és "szélesedik " az érdeklődési köröd?
A birkák mit szóltak hozzá? Megviselt?
Már mondtam annak a buta fejednek, hogy kábszerre ne vedelj, látod mekkora hülye vagy tőle, különösen úgy, hogy a születési szellemi alapok megvannak hozzá!
terlasz
@quadrocopter: Hagyjad már, úgysem tudsz vele értelmesen kommunikálni, mert valami programozott robotnak tűnik nem pedig embernek.
Desischado
Már mindent leírtatok, én csak arra lennék kiváncsi, hogy hogy van az, hogy orbán hátizsákjában elfértek eddig, most meg ennyi lett? És szivesen megnézném azokat a dobozokat, vajon nem üres e? És végül, ha ezek az adatok igazak, akkor miért nem lehet ellenőrizni?
babp1982
@quadrocopter: vagy a ménnel és hiánya van:-))
desiro
Lehet, hogy a Hadházynak mutogatott dobozok. Azok üresek voltak.
Eladott Ország
@Yoda69: tegnap, 13:07 Akkor a hátizsákba csak a pénzt vitte, a svájci bankba.
hetöndöe
4600 doboznak kéne a háta mögött lenni,ha igaz,amit állít.Max pár száz van ott.DDD
Yoda69
@Eladott Ország: Ahhoz az tul kicsi. Attol sokkal tobbet lop tolunk
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 08:37; Az lehet, hogy utána küldték a kamiont. Azoknak elég volt a NOKIÁS doboz ezeknek már a KAMION is kevés.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2015/12/penz-1.jpg
kukac50
Szégyellje magát a Fidesz,hogy az adófizetők pénzét ilyen értelmetlen levelezésre költi!
Ha ezeket a a pénzeket amit értelmetlen levelezésre költött el a kórházakra költené,akkor nem lenne zárva a sebészet bizonyos kórházakban karácsony és újév között!
Kevés az orvos már csak tengődnek a kórházak!
Kíváncsi lennék mi a Fidesz programja ennek a megoldására?
kiscsillag66
Nyittassa már ki valaki azokat a dobozokat! Senki nem kíváncsi, mi van benne? Mert tuti, hogy nemcsak egyetértő levelek!
evacica
Hazudni mindig tudtak, most miért ne hazudnának.Így folyik a magyar adófizetők pénze a szemétbe Orbán hülyeségei miatt! Csak tudnám meddig lesz ilyen birka ez a nép?!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.