Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a “Soros-tervet”, a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul – jelentette ki a kormányszóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a bedobozolt kérdőívek előtt. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Elkészültek?
Talán elkészült...
Elszóltátok?

El hát!
Perwool
Amúgy ezzel mit nyernek? Semmit. A kormány nézetét a Brüsszelben lebzselő naplopók is el tudnák mondani. Ez arra jó, hogy ezzel foglalkozz, ne a napi mutyikkal. Egyéb funkciója nincs.
Pontosan tudják, hogy bármelyik EU tagországban hasonló eredménnyel zárult volna egy ilyen közvélemény-kutató szavazás. Csak máshol a nyilvánvalóra nem kúrtak el egy vagon lóvét.
Equus
a magyarok elutasítják... Aki nem küldte vissza vagy nem azt írta rá, amit a Vezető NERtárs megkívánt, az bizony nem is magyar, annak koncentrációs táborban a helye. Dél felől a kerítés már elkészült. Ez alkalmas arra is, h a táborból való szökést akadályozza.
Azért a kleine Führernek van némi hátránya Kim-Dzsong-Unnal szemben: neki nincs atombombája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.