Az LMP társelnöke Jeszenszky Géza volt külügyminiszterrel beszélgetett volna szokásos korrupcióinfós sajtótájékoztatóján, ám a házelnök indoklás nélkül elmeszelte Hadházy kérését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ismeri a közmondást, hogy "jobb félni, mint megijedni"!
tudode
Má, mé!
.
Nekik, a 37 Fidesz alapítókból megmaradt pár gátlástalannak lehetett, még a mai házelnöknek is, aki u.a. szégyent hoz/hozott a házelnöki intézményre, mint a haverjai, amikor szétrámoltatni a belvárost???
.
Nézzük csak, milyen módon viselkedtek ŐKELMÉK ellenzékben, olyannyira, hogy a TISZTELETET házszabályban kell megkövetelni a képviselőktől? És őkelme, mint egy egyetemet végzett kocsis pöszögött 2006-ban a bajsza alatt
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=20s
.
Aki NEM TISZTELI ellenfelét az egy kanyit sem ér, még akkor sem, ha az TELE VANNAK a közéből elkommunizált cuccokkal!!!
nezelodo
@tudode: Az lett volna a stílszerű, ha a beszéde után a híveivel is elénekelteti régi rögzült szokása szerint az Internacionálét. Ha pedig a család régi szoshazás plecsnit osztó patrónusa a volt V.Megyei első titkár is halhatta volna az eszmefuttatást, biztos nem a saját fejéhez emelte volna a stukkert...
tudode
Azok után MÁR CSAK A BIKACSÖK hiányzik a kezéből a gránátvetők, és elfogóhálók mellé.Lehet, hogy ROSSZ AZ EMLÉKEZETÜK?
.
hvg.hu/itthon/20170419_parlamenti_orseg_felfegyverzes
.
Pedig ha megbecsülik magukat NEM LENNE AZ ORSZÁG olyan, mint egy megzavart TERMESZBOLY!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.