Az Erdélyi Református Egyházkerületet 27 milliárddal tolta meg a kormány. Mindenféle előzetes pályázat nélkül osztott ki tízmilliárdokat határon túli szervezeteknek a kormány tavaly év végén. 27 milliárd forintot kapott az Erdélyi Református Egyházkerület, egy kárpátaljai alapítványnak 2 milliárd jutott, míg a Székelyvarság Sí- és Túraközpont Egyesület pedig 420 millióval lett gazdagabb.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még a lebonyolításért felelős államtitkár sem tudja, hogy mire költik majd a forintokat. Pótápi János a HírTV kérdésére válaszolva kijelentette, hogy

„nem kellett teljesen pontosan megmondani, mert most alakítják ki és most nézik meg, pontosan kiket és hogyan tudnak támogatni ebből.”
RonaGyuri
bocs nem ezt akartam:

Pedig nem is Oszkár

A derék 444.hu kérdezett rá

Mottó helyett:

youtu.be/QX2Bkuc2u1c

Mint ismert „Mindenféle előzetes pályázat nélkül osztott ki tízmilliárdokat határon túli szervezeteknek a kormány tavaly év végén. ”
Mint kiderült „Még a lebonyolításért felelős államtitkár sem tudja, hogy mire költik majd a forintokat. Pótápi János a HírTV kérdésére válaszolva kijelentette, hogy
„nem kellett teljesen pontosan megmondani, mert most alakítják ki és most nézik meg, pontosan kiket és hogyan tudnak támogatni ebből.””

Nos meg kell jegyezzem, nincs semmi kétség, hogy hova kerül a pénz java! =))
@RonaGyuri:
namihami
Nem az a lényeg, hogy mire kapják. A fontos, hogy a visszautalandó időben és pontosan érkezzen.
A maradék elég lesz a szavazók megvásárlására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.