A közelmúltban a Magyar Narancsnak adott interjút Tamás Gáspár Miklós filozófus. A beszélgetésen szó esett az önkényuralomról, a pesszimizmusról , az ellenállásról az idei parlamenti választások esélyeiről. Összeállításunkban igyekeztünk a beszélgetés legérdekesebbnek tartott részeit szemlézni.

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Szarba vagyunk, mert ez egy széthúzó idióta nép. A demokrácia válságban van és egyetlen cigny diktátor szembeköpheti a népet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@RonaGyuri: Sajnos nem buzdítás, hanem tény. Hatalmas tisztogatásra lenne szükség és ez bizony hosszadalmas eljárások tömkelegét hozná, persze egy demokráciában. Az egyszerűbb megoldás, valószínűen hatalmas ellenérzéseket keltene, de ez volna a célravezetőbb! Börtön és teljes vagyonelkobzás!
Peller Anikó
Szarba vagyunk, mert ez egy széthúzó idióta nép. A demokrácia válságban van és egyetlen cigny diktátor szembeköpheti a népet.
kissé felnőttem
a vak is leveri ám a poharat, csak a tesze-tosza pincsi kutya pár-tocskákat kéne egyre de értelmesre cserélni mert mind egytől egyig vezetőstől élösködők.a tulélésük csak önmagguknak fontos a NÉP az nekik nulla.Igy már nincs miről beszélni és összefogni, Álságosan átmentek szinjátékba nem összefogásba igy a végeredmény: nagy pofon és nagy szar ami marad
Csizmás Kond
...ez már kóros mánia.
Ha nem nyernek mégis hogy tudnák megtartani a hatalmat ? erőszakkal forradalommal mint a kommunisták...mert arra vall az ilyen feltételezés...és az pedig ma nem megy...csak a gyengébb elméjűeknek jelenik meg álomként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél