A demokratikus ellenzéki erőknek közös ajánlatot kellene tennie a választóknak a 2018-as választások előtt, ezért az ajánlások gyűjtéséig minden párt előtt nyitva áll a közös lista felé vezető kapu – jelentette ki Karácsony Gergely a Kossuth rádió csütörtöki, 180 perc című műsorában.

Karácsony Gergely minden demokratikus ellenzéki pártra számít a kormányváltás érdekében
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt mondta: a választók, akiknek többsége kormányváltást kíván, a lehető legszélesebb együttműködést szeretnének, és meg kell hallani az emberek szavát.

Hozzátette: ugyan felkészült a miniszterelnöki szerepre, ám ha volna bárki, aki több pártot és több szavazót képes integrálni, nyitott a jelöltség kérdésének megvitatására.

"A sor legvégén is el tudom képzelni magam, ha a sor előre megy"

- fogalmazott.

Arról is szólt, hogy programjának fontos része egy új alkotmány megalkotása, mert szerinte morális értelemben ma Magyarországnak nincs alkotmánya, csak egy egypárti alaptörvénye. Az alkotmánynak az a funkciója, hogy a teljes politikai közösséget integrálja, ezért országgyűlési elfogadása esetén népszavazással kellene megerősíteni azt – vélekedett Karácsony Gergely.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Sziszifusz: De azt nem kellene megvárni, hogy a csúti cigányt a belső ellenzéke takarítsa ki.@Pálinkás Pál: Ha a fidesz marad az tragédia lesz! Még egy ilyen ganaj szemétláda Szent István óta nem csimpaszkodott ennek az országnak a trónjába, mint a csúti és bűnöző bandája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Sziszifusz: De azt nem kellene megvárni, hogy a csúti cigányt a belső ellenzéke takarítsa ki.@Pálinkás Pál: Ha a fidesz marad az tragédia lesz! Még egy ilyen ganaj szemétláda Szent István óta nem csimpaszkodott ennek az országnak a trónjába, mint a csúti és bűnöző bandája.
Jozefina
Szerintem a lózungokat, közhelyeket már abba kellene hagyni és konkrét (számonkérhetó) programmal előállni és kampányolni!!!
Pl. Elszámoltatás, ellopott pénzek visszaszerzése, devizahitelesek sorsának rendezése (kilakoltatások megtiltása), egészségügy-ben, oktatásban mit terveznek, nyugdíjasok biztonsága, szociális háló EU -hoz való igazítása, a munkabérek szintén EU-szintű megcélozása, és még sorolni lehetne...
csipetke
A fene se bánja,hogy ki kivel áll össze,most az a lényeg elsőkörben,hogy a fidesz eltakarodjon.A többi majd kialakul.
Cicamama55
Én megfogadtam, hogy nem érdekelnek a pártok! Ahol a számomra legmegbízhatóbb személy neve áll, oda fogom húzni a ikszet! Ha ennyit mindenki megtenne, akkor lehetne bizakodni!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: haááát az teljesen természetes, hogy kikezdik hiszen ez a stratégia. Bárkit kikezdenek, ezzel együtt kell élni.

Nekünk most nem szabad fanyalogni. Ezt meg kell hagyni a hülyebéláknak. A választási pálya egy 60 %-os lejtő, ezen kell teljesíteni. És akkor ezek a barmok csak gyurcsányoznak.
Béla333
Most mondta K.O., hogy ma jelentette be Gyurcsány Bokrosnak, hogy nem kellenek nekik.
Nem lesz közös indulás, miután vagy egy évig ezt lengette be.
Na ennyire megbízható Gyurcsány és a DK!
Aki szóba áll velük, azt kicsinálják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél