A jegybankelnök lett a Figyelő szerint az év embere. De volt olyan nyilatkozó is, aki szerint több évtized emberének kellett volna Matolcsyt választani. Matolcsy Györgyöt, az MNB elnökét választotta a Figyelő a 2017-es év emberének. Ha valaki épp nem emlékszik, hogy mi emlékezeteset csinált a jegybankelnök 2017-ben, ami miatt rászolgál az elismerésre, annak a lap sem segít: az összeállításból épp ez nem derül ki. Ehelyett többéves folyamatokról írtak, az indoklásuk szerint mióta Matolcsy vezeti, a jegybank „valóban a magyar nemzet bankjaként végzi tevékenységét”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Clavigo: nos ha figyelembe vesszük, hogy "Person of the Year (called Man of the Year or Woman of the Year until 1999) is an annual issue of the United States news magazine Time that features and profiles a person, a group, an idea, or an object that "for better or for worse... has done the most to influence the events of the year", én úgy vélem, hogy komoly esélyes lett volna Rezsi Sziszi is, esetleg Lolo! =))
Yoda69
Kivancsi vagyok mikor nyomtatjak eltolcsi vigyorgo kepet a magyar bankjegyek hatoldalara?
papa.49
Nem baj ,,millomszemű,, szép díszes kötélből lesz a NYAKRAVALÓD,, amin himbálódhatsz az Andrássy úton a lámpaoszlopon !!!
Eladott Ország
Azt érteni vélem, hogy egy ilyen korszakalkotó lángelme, mint Matolcsy úr már nem számít közönséges földi halandónak, ezért egyáltalán nem is szabad neki vegyülni a pórnéppel, de nem túlzás azért ez a 156 fős testőrség? Egyetlen ember paranoiájára egy egész apparátust foglalkoztatni? Nem ide tartozik, csak az én fejemben vannak teljesen rosszul összekapcsolva a szálak: lemondott hivataláról Románia legfőbb ügyésze, miután a korrupcióellenes ügyészség azt állította, hogy jogtalanul állapodott meg a belügyminisztériummal rendőri felvezetés rendszeres igénybevételéről. Míg a lenézett szomszédos országban a legfőbb ügyész tarthatatlannak érzi, hogy az igazságszolgáltatás egyik kulcsintézményének hitelét éppen a törvénytelenség gyanúja ássa alá, Matolcsy György törvénysértés gyanúját felvető rendelkezése saját maga megvédéséről a dolgok rendjét és magasról leszarandó természetes velejáróját képezi. Meggyőződésem, hogy kicsinyes és kóros félelme egyáltalán nem indokolatlan és alaptalan. Egyúttal megnyugtathatom: rossz lelkiismeretétől semmilyen testőrség nem fogja tudni megvédeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.