Súlyos betegségéről vallott Orbán József, a 100 Folk Celsius énekese.

Tüdőrákkal küzd a 100 Folk Celsius frontembere
Fotó: Facebook/100 Folk Celsius

A zenész októberben került kórházba, miután erős nyomást érzett a mellkasában. Hamarosan meg is érkezett a diagnózis: rosszidulatú daganatot találtak a tüdejében. 

Egy röntgenfelvételen felfedeztek egy fekete foltot, és kiderült, hogy daganat. Aztán jött a pár napos bizonytalanság, amíg meg nem érkezett a biopszia eredménye. Amikor az orvos közölte velem, hogy rosszindulatú tüdődaganatom van, pár másodpercre lemerevedtem

– mesélte a Ripostnak Orbán, aki már túl van öt kemoterápiás kezelésen.

Az énekes azt is elmondta, a kezelések érezhetően legyengítették a szervezetét, alig van étvágya, és a haja is elkezdett hullani. A küzdelmet nem adja fel, mint fogalmazott, a barátai, a rajongók szeretet és a kedvese, Ildikó tartják benne a lelket, ezért muszáj lesz meggyógyulnia.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lackó50
Kiheverhető. Nekem már 2 évvel ezelőtt diagnosztizálták és még itt vagyok. Igaz, hogy a jobb tüdőmet kikapták és már 29 kemo kezelésen túl vagyok, de a CT felvételek szerint már tünetmentes vagyok. Nem könnyű, de komolyan hinni kell benne, hogy túlélhető A méhpempő is sokat segíthet az immunrendszer karbantartásában. Kívánok neki mielőbbi gyógyulást.
division
@Clavigo: Nem tök mindegy. Ha valaki erős dohányos sok rizikófaktorral kell számolnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.