A Fidesz készen áll az április 8-ára kitűzött országgyűlési választásra, amelybe azonban Soros György be akar avatkozni – mondta Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője csütörtökön Budapesten, a választás kiírására reagáló sajtótájékoztatón. A politikus szerint Soros György nem demokrata, nem tiszteli az államok önállóságát, a bevándorlás támogatásával pedig elvitatja azt a jogot, hogy a magyar …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A magyarok szerint pedig a fityfasz akar beleavatkozni a választás eredményébe!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
Soros-fóbiában szenvedő, szellemileg lerobbant társaság Rohadt ez az egész államszervezet. Nincs egyetlen ember, aki szembe merne menni Orbán akaratával? Mindenki grazi kezelésre szorul?
Nincs senki aki megmondaná ennek a félkegyelmű társaságnak, hogy ez már beteges?
Yoda69
gulyásgergely, te agyhalott.
Tanulhatnal demokraciat Soros Gyorgytol, Szechenyi utan a legnagyobb magyartol. Ti fideSSes gecik, akik elcsaltatok a 14-es valasztast most is erre keszultok. Csaltok, hazudtok, loptok, mert ez a veretekben van. Es tudjatok nagyon jol, hogy annyi bunt kovetettek el a magyar neppel szemben az elmult 8 evben, hogy ha buktok, akkor egyenesen a bortonbe visz az utatok.
Perwool
@Yoda69: Sajnos a​​​bba én nem hiszek, hogy Orbán bukott politikus legyen. Soha nem engedi át a hatalmat békésen. Egyrészt mert a pszichés állapota ezt nem engedi, másrészt meg előre menekül. Soha nem kockáztathatja meg, hogy valaki elszámoltassa akár csak az elmúlt 6 évvel is. Még Ráhelke unokája is ülhetné, amit kiszabnak rá.Orbán ha bukik, akkor nem Graz az alternatíva, hanem valami távoli hely, amivel nincs kiadatási egyezmény,Éhbérből tengődő nyomorultak áldják a nevét, hogy megmenti őket a nyugati fertőtől. Akik meg pi..án rúgnák, azok nem küzdenek, hanem szépen lelépnek egy normálisabb világ felé. Orbán szerintem végelgyengülésben végzi, koronával a fején a várban.
Eladott Ország
@Perwool: Azért reméljük nem a várban végzi végelgyengülésben, hanem a sitten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.