"Minden korábbinál nagyobb veszély fenyeget bennünket", így hívta össze társait Szita Károly péntekre. Január 12-én tartja Soros-ellenes gyűlését a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) - értesült az Index. A lapunkhoz eljutott meghívó szerint Szita Károly, Kaposvár fideszes polgármestere a budapesti Bálnába várja ekkor polgármester kollégáit. Érdekesség, hogy ezen a helyszínen szokták tartani a választások idején a Fidesz eredményváróit is.

Forrás: index.hu
Feltöltő: dr frédikántor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Anyám!Ezek kapnak a gazdájuktól valami különdíjat,hogy még mindig Sorosoznak?Ezen az ember már csak röhög.Soros meg mérgében még több pénzt ad a szegénysorban élőknek.Sajnos van belőlük épp elég,ugyanis ezt csak az látja,aki időnként gyalog is közlekedik.A puccos hivatali kocsikból ezt nem látni...
csipetke
@adrenalink: Köszi a linket,javaslom,nézzétek meg mindannyian,mert kiderül,hogy ez csak a kameráknak szóló előadás lesz,Soros-féle bevándorlási irodákról szó sincs,mert ha bárki le akarna telepedni-bevándorolni,ahhoz mindenképp a BEVÁNDORLÁSI HIVATAL engedélye kell.Gödöllő polgármestere,Gémesi György nyilatkozik a riportban,ő egy okos,szavahihető ember,nem véletlenül van Gödöllő élén 28 éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.