Az ÁSZ-büntetésekkel és ügyes lavírozással a Fidesz számára veszélyes fegyver kerülhetett volna a választások előtt az ellenzék kezébe. A kormány gyorsan megelőző üzemmódba váltott, de kérdés, mennyire volt ez az egész jogszerű.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
„szerencsétlen, hogy az ÁSZ nem vizsgálta a Fideszt” - mondta a szintén g..i Mráz Ágoston Sámuel. Namost ezt minek mondta? Mikor talált az ÁSZ bármit is törvénytelennek a Fidesz működésében? Nyugodtan megvizsgálhatták volna, mindent tökéletesnek találtak volna. Vagy akár a KDNP-nél is. Az is legalább olyan törvényesen működik, mint a Fidesz.
Yoda69
Szerintem a fegyver ott van meg, hiszen nem vontak vissza a torvenytelen hatarozatot. Csupan reszletfizetesi kedvezmenyt adnanak a partoknak. Es mindezt Varga adna, aki a kormanyban dolgozik. Ez is azt mutatja a fideSS fundalta ki az egeszet, hogy eltiporjak az ellenzeket a valasztasok elott. A torvenyt ami lehetove tette ezt novemberben hozta a fideSS, tehat tudatosan keszultek erre a csapasra.
Csak a habony-agyu most visszafele sult el. Az ellenzeknek utnie kell ezt a vasat, es akar altalanos sztrajkot mozgositani a diktatura ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.