Altusz Kristóf elárulta, miért nem hozták ezt nyilvánosságra. Titokban Magyarország már befogadott 1300 menekültet. A Hír Tv szúrta ki a külügyminisztérium helyettes államtitkárának nyilatkozatát egy máltai lapban. Altusz Kristóf azt mondta, nem rasszizmus, hogy Orbán Viktor a Bildnek adott interjúban a muzulmán menekülteket megszállóknak nevezte. A Times of Malta című lapnak a külügyi helyettes államtitkár azt mondta, magyarul ez bevett szóhasználat, a kormányfő csak azért használta a kifejezést, hogy jelezze, Magyarország nem követheti a francia vagy a német példát.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Azt látom, hogy mindig olyanok teszik tönkre hazugsággal mások életét, akiknek a sajátját az igazság forgatná fel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Perwool
Azt látom, hogy mindig olyanok teszik tönkre hazugsággal mások életét, akiknek a sajátját az igazság forgatná fel.
endeavor
@Perwool: Ez kemény volt!
Én filozofikus alkat vagyok - egy tömeggyilkosságra képes filozófus, vagyis pszichopata.
De ez tényleg kemény volt !!!
Nincs mindig igazad, ahogy nekem sincs mindig igazam - de ez kemény volt !!!
Platón forog a sírjában.
RonaGyuri
hogy ez a dagadt törpe micsoda arra van egy magyaros szóhasználat, de belepirulna a képernyő! =))
endeavor
A tömeggyilkosságra való hajlamom abban merül ki, hogy egy héten kétszer csak annyit mondok: "Atomot nekik- mert megérdemlik."
Lehet, hogy ezt nem kéne, de valahogy, valamiért beleragadtam ebbe kultúrfóbikus- politika ellenes disszonanciába.
Eladott Ország
– Egyes becslések szerint ezek a Bizonyos vállalkozások az összes Kérelmező által megmozgatott, forgalomba hozott pénzeknek végül is közel a 25%-át tudhatták magukénak a náluk maradt kamat- illetve közvetítői jutaléknak köszönhetően. Ez valójában lehetett olyan 80-100 ezer euró (25-30 millió Ft körüli összegek) is esetenként, míg a Kérelmezőnek belekerülhetett összességében 350-370 ezer, részben visszajáró eurójába az Európai Unióba való bejutás és korlátlan mozgás.
– Továbbá a kormány előszeretettel érvel ebben az esetben is azzal, hogy ezek nem közpénzek, mivel a jutalékokat magánszemélyek fizették bizonyos gazdasági szereplőknek, akiknek ugye közük nincs a magyar kormányhoz, azon kívül, hogy a kormány hozta őket ilyen sanyarú helyzetbe, a helyett, hogy a magyar állam profitált volna mindebből ha már magát a letelepedés díját, mint kölcsönt vissza is kell fizetni, kamattal növelten – ezt sem kellett volna.
bakegya
@Eladott Ország: dehogy nem-a magyarok hatalmazták fel akármilyen gaztettekre-amikor gazdaságos korrupción kapják,akkor politikus,ha fordítva akkor" BOLDOG KARÁCSONYT!"!!!
MÁR ANNYI VAN A SZÁMLÁJÁN-HOGY TELJES NYILTSÁGGAL LESZARJA A VILÁGTÖRTÉNELMET IS nem hogy a magyarokat!
kereső
@Horizont: Nem tudják pótolni Filkensteint.Borzalmas lesz ez április 8-ig.
Eladott Ország
Nem 1294 fő befogadásáról volt eredetileg sem szó, csupán azok átvilágításáról, átvizsgálásáról. Ezt követően aki maradni szeretett volna ebből az 1294 emberből - bár kötve hiszem, hogy bárki is itt, néhány hónapnál tovább maradt volna - az éppen maradhatott volna. Erről szól az EU menekültekkel kapcsolatos kvótatémája. Nem kell sorosozni, meg azt sulykolni, hogy ez a befogadás kötelező lett volna. Ez nem igaz! De az viszont "fű alatt ment", hogy titokban befogadtak 1300 embert - nyilván jó pénzért -, amiből (letelepedési kötvény) megint jót kaszáltak Rogánék. No ezek azok a menekültek, akik átvilágítás nélkül is JÓ MIGRÁNSOK, a fő, hogy letették a sok pénzt.
Aki Én
@durbincs: Még mindig nem akadtál horogra kretén?
glorianna
Vagy nem. Látta valaki a kopt keresztény befogadottakat? Állítólag ők ezren vannak...
dr. prédikátor
@durbincs: Ennél többre nem telik avval a borsónyi agyaddal???Csökött ebihal!!!
nevemnick
Nu, akkor mostantól azokat a migráncsokat nem kell egyeseknek jelenteni a rendőrség felé, akiknek a pólójukon a következő felírat látszik: ,,Én a getzikkel vagyok!"
Nessy
Országunkat egy moderátorért! Ezek a beírások a magyar nyelv kigúnyolása! És ezek után még a migránsoktól féltik a nyelvünket?
1magyar
De lehet, hogy ezek a regisztrált, papíros menekültek? Oltalmazott státusszal?
Aki Én
@durbincs: Már megint a bébi répa, alsó gatya, pólócska...
Nem tudom eldönteni, hogy az Ottó vagy, vagy pedig a Szilárd.
Nessy
@Aki Én: Lehet, hogy az Echo tv tárgyal vele, riporteri állás ügyében?
Jozefina
Ezt is megkéne az ellenzéknek ragadni és felhomályosítani az agymosott honfitársakat, arról, hogy orbán ezzel is átverte a nemzetet. Hiszen itthon veri a harci dobot a menekültek ellen, közben a magarok tudta nélkül meg befogadja őket + rogán kötvényes bűnözői több, mint 20 ezren!!?? Hol vannak ezek az emberek elszállásolva, munkával ellátva, stb... Vagy talán a sok-sok fideszes polgármester már ezért háborog???
Aki Én
@durbincs: Próbáltam végigverekedni magam ezen a zűrzavaros, elmeorvos tanoncokat is zavarba hozó nem is tudom micsodán, amit közszemlére ide szartál, de feladom. Nem megy, na. Megpróbáltam, de ehhez nem vagyok elég alul művelt. Legközelebb akkor jelentkezz, ha eléred az 50-es IQ-t.
Mielőbbi gyógyulást kívánok elvtárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.