Varga Zoltán, a debreceni demokratikus ellenzék egyik legszókimondóbb képviselője. Tagja a városi közgyűlésnek. A Demokratikus Koalíció országos elnökségének a tagja, a párt országgyűlési képviselőjelöltje. A politikussal, szülővárosa közéletéről, az Orbán rezsimről, a választások utáni lehetséges forgatókönyvről beszélgettünk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Olyan miniszterelnök jelölt nem indulhat az ország gyűlési választáson amelyik nem esett át a C típusú átvilágításon! A Fidesz ezzel még adós a szavazóinak!
Tudjuk,hogy üzleteltek olyan személlyel akire nemzetközi elfogató parancs volt érvényben tiltott terroristák támogatásáért. Tudjuk olyan Jordán emberek élhetnek országunkban akik elbuktak az átvilágításon! Orbán a fegyver üzletekben is érdekelt! Nem tudni,hogy honnan vannak voltak a fegyverek,Magyar gyárból vagy Putyini országból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.