Elismerés illeti a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóság értesítését, mert még a képzettebb (talán a szövegértéssel sem bajlódó) állampolgár sem ért meg belőle egyetlen szót se! Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóság… „Ön 2018. január hóban, kerekítve (!)… ellátásra jogosult”. Vajon mit kerekítettek? Hová, amikor a fillérek rég megszűntek. „A rehabilitációs ellátásból 2017-ben levont nyugdíjjárulék összegéről 2018. január 31-ig külön igazolás kerül kiállításra.” Igazi hivatalos mondat, csak értelme nincs. Az iromány második oldala még érdekesebb olvasmány. 1. pont:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Én bölcsebb voltam, mert a szöveg nem érdekelt. A nyugdíjamat valóban tételesen, pontról - pontra követhetően számították ki.
A számítási tábla egyértelmű, közérthető, minden nyugdíjasnak.
A szöveg kiagyalója meg menjen vissza az általánosba. aztán tanuljon meg szabatosan, magyarosan, értelmesen fogalmazni.
Nessy
@papa.49: A levéllel ne foglalkozz ha öregségi nyugdíjas vagy, csak a számokkal!
Minden elismerésem az informatikai rendszerüknek, és a felhasználóknak! Valamikor egymás mellett dolgoztunk, átjártunk a Nyufigba ebédelni, és nagyon sok értelmes kedves kollégát ismertünk meg!
Ps. Ha rájuk bízták volna az egyéni számlák elkészítését a milliárdok lenyúlása helyett, ma mindenkinek lenne számlája elejétől!
papa.49
@Nessy: Már jó pár éve az vagyok...
Nessy
@papa.49: Akkor Te is a "nyertese" vagy az elmúlt évek inflációt magasan meghaladó nyugdíj emeléseknek! Mikor az ifjak ezzel szekálnak, a papucsomat akarom hozzájuk vágni! :-))
papa.49
@Nessy: Ha emlékszel rá mikor a Horn kormány volt és az emelés 1.8 % jött ki hogy ugatott a fütyiszes csapat, hogy ,,csak ennyi, inkább is adtak volna semmit,, most ott tartunk, hogy adnak kis alamizsnát, miközben az árak 20-30 % magasabbak a tavalyiaknál !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.