Béremelést szeretnének kiharcolni, sokaknak ugyanis 10 éve nem változott a fizetése. Gulyás Gergely szerint viszont ez egyértelműen kormányellenes akció, különben nem kampányidőszakban sztrájkolnának a dolgozók.

Ha pénteken vagy hétfőn önkormányzati ügyet intéznének, akkor az ország legtöbb helyén nem lesz szerencséjük. Ahol sztrájkolnak a közszolgálati dolgozók, ott csak a halaszthatatlan ügyeket fogják elintézni. Ez alól ugyanakkor kivétel két megyeszékhely is: Kaposváron, és Székesfehérváron minden a megszokott lesz.

Székesfehérvár és Kaposvár nem vesz tudomást a sztrájkról

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének főtitkára a sztrájktól a kormány hallgatásának megtörését várja.

Azt várjuk, hogy leülünk végre tárgyalni. Számítunk a parlamenti frakciók és az egyéni képviselők segítségére, és nagyon nagy szükségünk van az önkormányzati érdekszövetségek egyeztetett álláspontjára a kérdésben, hogy a kormánynak ne legyen már további hivatkozása arra, hogy nincs egységes álláspont

– fogalmazott Boros Péterné.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Kaposváron nem mernek sztrájkolni. Van két haverom az okmányirodában, félnek, hogy elbocsátás lesz a vége, ha nem úgy táncolnak, ahogy a polgi húzza...
lampa laz
Szökőkutas, krakkus elvtárs aktivizálta magát, mert tudja milyen mellőzöttnek lenni, volt benn része. Az is lehet, h képviselő akar lenni, nem polgármester. Ahhoz viszont erősen kell neki sorosozni orbánnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.