Elképesztő történettel főszereplő a koldusmaffia (?), lepett meg a fiam, akinek van három gyereke, meg egy kisnyugdíjas mamája (mármint én). Tehát van mire, kikre költeni a havi keresetét. Lett volna helye annak az ötszáz forintnak is, amit egy nagy fővárosi közlekedési csomópontban, a piros lámpánál adott egy hajléktan (?) férfinek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
IGEN-orbánnál az a csúszó-mászó KAPHAT aki KÉREGET,aztán VISSZA IS UTAL STADIONOKRA-mint ahogy FELCSUTKÁRA TELEPÜLHETETT EGY EGÉSZ TUCAT JÁTÉKVASÚTTAL!!!Mészáros lölő IS ÁLLAMI BERUHÁZÁSSAL FELÚJÍTOTT KIKÖTŐKET KÉREGET,TIBORCZ PITYUKÁNAK KÉRNIE SE KELL ,A KURMÁNYTAGOK,BRÜSSZELBEN HARCOSOK KÉNYSZERÍTIK KI A MILLIÁRDOKAT ,a haza ennek az orbánmaffiának a gépezetében égetheti a gyertyát élete végezetéig...
Az utca embere -a magyar családok pedig tartsák el a koldulni kényszerítetteket is-AKÁR AZ UTOLSÓ KÖZMUNKÁS IS ADAKOZZON-MERT JÓNAK LENNI JÓ-hirdeti a maffiaállam maffiózójának koronahercegnéje.KOLDUSBOTRA JUTTATTA ORSOS A MI ORSZÁGUNK NÉPÉT---kínaiaktól kéregetünk majd,ha A BRÜSSZELI BÜROKRATÁK NEM ADNAK-ki merte jelenteni a patkány dipolomáciai nagy pofával...gusztustakan.
RonaGyuri
gondolom Őfenesége kéregetésénél tanulták a módit! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.