Az NVI is elismerte, hogy nehézségekbe ütközött az új biztonsági informatikai alkalmazás országos főpróbája. Bár némely települések a „Soros-terv” miatt aggódnak, úgy tűnik, jelenleg más is megnehezíti az önkormányzati dolgozók mindennapjait. Nevezetesen hogy kevesebb mint három hónappal az országgyűlési választás előtt több hibát is észleltek a lebonyolításhoz szükséges informatikai rendszerben – tudta meg a Magyar Nemzet. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) vezetője, Pálffy Ilona éppen csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, felkészülten várják a választást, már többször is tartottak próbát, és fokozzák a biztonsági intézkedéseket. Ugyanakkor igyekezett kisebbíteni az informatikai háttértámogatás fontosságát; szerinte nem elengedhetetlen a választás eredményének megállapításához, hiszen ezt továbbra is papíralapon végzik a választási bizottságok. Utóbbi tény nem mellékes, ugyanis lapunk úgy tudja, a rendszer még nem működik tökéletesen.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi baljós árnyak

Hogy Ilon-cica nagyon hülye az egészhez az már eddig is közismert volt

Persze senkinek sem volt kétsége afelől, hogy mikor OVI-ból hivatalt csináltak és Pálffy Ilonát 9évre bebetonozták az élén, hogy ez kikezdhetetlen szakmaisága okán történik. Nem is igazán csalódtunk eddig sem. Megnyilatkozásaiból egyértelmű volt, hogy lövés sincs a dolgokról. Ahogy szép-emlékű Józsi-bátyó derék-bátyó szokta volt mondani nem igazán tudta a különbséget a Gizike és a gőzeke között.
Most azonban már magasabb szintre lépett.
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) vezetője, Pálffy Ilona éppen csütörtöki sajtótájékoztatóján arra a felvetésre válaszolva, hogy „kevesebb mint három hónappal az országgyűlési választás előtt több hibát is észleltek a lebonyolításhoz szükséges informatikai rendszerben ”, csak legyintett.
Majd, nem, nem arról beszélt, hogy bízik az apparátusban és a felkért szakgárdában, hogy megoldják a problémákat, nem ő kifejtette, hogy „az informatikai háttértámogatás nem elengedhetetlen a választás eredményének megállapításához, hiszen ezt továbbra is papíralapon végzik a választási bizottságok”! =))
Yoda69
Kezdodik a kifogas kereses. Ez is jol indul, mint a paksi beruhazas.
kukac50
Orbán tervet akarok!
Soros terv nincs,a rendőrség adott róla papírt,csak a Fideszesek még olvasni sem tudnak!
Orbán titokban befogadott 1300 migránst,ezek után a migránsozásnak is vége kell,hogy legyen!
Gulyás Gergely ne hivatkozzon arra,hogy a tüntetések amik ma kezdődnek politikai támadás,hiszen 2016-ban is kérték már a fizetésemelést lett volna majdnem 2 év rá,hogy tegyenek a béremelésért.
Ne migránsozással hozakodjanak elő meg a Sorossal hanem legyen Orbán terv ami az egészségügyről az oktatásról a szegénység felszámolásáról a termelő munkahely teremtésről
A megélhetéshez elegendő nyugdíj emeléséről beszéljenek!
Nessy
@kukac50: Sokra mennél vele! A csillagok konstellációja alapján naponta és helyenként más lenne, mint a jelenlegi kommunikációjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.