Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár szerint Magyarország titokban már befogadott 1300 menekültet, erről egy máltai lapnak mesélt. Altusz szerint azért nem hozták ezt nyilvánosságra, hogy a menekülteket védjék.

A Times of Malta című lapnak beszélt arról Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár, hogy Magyarország titokban befogadott már 1300 menekültet, ám ezt azért nem hozták nyilvánosságra, hogy őket védjék – olvasható a Hír TV cikkében. Hogy kiket és mikor, és miért fogadott be az ország, arról egy szót sem beszélt a helyettes államtitkár.

Titokban az ország befogadott 1300 menekültet – állítja a helyettes államtitkár

Fotó: kormany.hu-ra feltöltött önéletrajz

(Altusz az interjúban egészen pontosan úgy fogalmazott, csak tavaly 1300 menekültet fogadott be az ország – vagyis lehet, hogy még többeket is befogadtunk titokban.)

Altusz a máltai lapnak adott interjújában arról is beszélt, hogy ha valaki Magyarországon akar menedékhez jutni, az előtt nyitva állnak a kapuk, de nem szabad a menekülteket a gazdasági bevándorlókkal összekeverni.

Altusz Orbán Viktor a Bildnek adott interjújában megfogalmazott, muzulmán menekültekre értett mondását is megvédte, miszerint azok nem menekültek, hanem inváziós erők. 

Altusz szerint magyarul ezek a fogalmak teljesen normálisak, ez egy politikai szóhasználat, ami lehet, hogy nyugaton erős kifejezés, de Magyarországon nem számít annak.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Nu, akkor ez az izé banda és vezírkéje mijaf@szról regél a birka népnek?
Nyakunkra hozzák a tenoristákat, közben a húszezer ,,fizető vendég" mellé még ingyenélőket is befogad, miközben harcol, megvéd?
Rohadnátok meg az éhes hatalombitorlás közepette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Muhahahahaha egybites gecik! Megint beszoptátok a propagandát! Most ajvékoljatok rettegők! A geci rátok eresztette a csürhét! :DDD
Desischado
Már megint bebizonyosodott, hogy orbán vizet prédikál, és bort iszik. Mint mindig!
kereső
@Desischado:" Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" –
tudode
Többször jeleztem, hogy az Állampolgársági és Befogadási Hivatal a jogszabályoknak megfelelően teszi a dolgát, végre KIUGROTT A SZÖG A ZSÁKBÓL, hiszen Navracsics EU biztos is megerősítette, hogy a NER MIGRÁNSELLENES uszítása, "csak" kampányfogás, .
.
Szíjjártó is megerősítette, hogy MÉGIS BEFOGADTAK/TUNK 1300 menekültet, de az ő védelmükben NEM HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!
,
Gorbán LEGYEN FÉRFI, és ÁLLJON KI, hogy csupán FÉLELEMKELTÉS volt a HADICSELÉNEK a célja azok ellen USZÍTANI, akik akár háború, vagy jobb élet reményében hagyják/ták el a hazájukat!
.
De hát!! Mi várható el egy hernyótól, aki FELBOLYGATTA az egész világot ÖNÖS ÉRDEKBŐL a migráncsokkal elleni ködszurkálásával???
.
mno.hu/kulfold/hernyokent-abrazoltak-orbant-a-dusseldorfi-karnevalon-1387951
kukac50
Nem bűncselekmény az ha az adófizetők pénzének a hűtlen kezelése felmerül??
A Nép félrevezetése uszítás gyűlölet keltés A pénzek hazug tájékoztatásra propagandára való elherdálása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.