Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a tavaszi választás sorsfordító lesz, akár száz évre is eldőlhet az ország sorsa.

Sorfordító választás lesz április 8-án; arról kell dönteni, hogy áll-e a kerítés vagy sem, akár száz évre eldőlhet Magyarország sorsa – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken reggel az M1 aktuális csatornán.

Tuzson szerint a tavaszi választás akár 100 évre is meghatározhatja az ország sorsát

Fotó: tuzsonbence.hu

Az Európai Parlament (EP) jelenlegi összetételében az utolsó teljes évét kezdi. A Soros-féle erők megpróbálják keresztül erőltetni a kötelező kvóták rendszerét – mondta, hozzátéve: ezt nem szabad engedni, erről szól az áprilisi parlamenti választás Magyarországon.

Annak kapcsán, hogy megérkezett az Igazságügyi Minisztériumba az Európai Bizottság keresetlevele a kvóták miatt, Tuzson Bence arra hívta fel a figyelmet: az EU tagállamai közül egyedül Málta hajtotta végre a kvótadöntést, például Ausztria csak 1,8 százalékban, Szlovákia 1 százalékban, mégis csak Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen indítottak kötelezettségszegési eljárást.

Magyarország elő fogja adni érveit, így például, hogy a megoldás nem a kvóta, hanem a határok megerősítése, a problémákat pedig ott kell kezelni ahol keletkeznek – tette hozzá.

Annak kapcsán, hogy a román miniszterelnök akasztással fenyegette azokat, akik a szülőföldjükön székely zászlót tűznek ki, Tuzson Bence azt hangsúlyozta: viták lehetnek, de Európában ez megengedhetetlen, ki kell állni az erdélyi magyarokért.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A több száz éves börtönbüntetéseteket megkezditek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Remélem, fordítva lesz. A fidesz maffia megy 100 évre a levesbe. Mondom, csak reménykedem.
herczeg0210
Bizony buzikám, ha ti győztök, akkor száz évig szar lesz az Országnak!
Macskaszem
@Csizmás Kond: Milyen saját föld? Csak nem az, amit a csúti geci elvett a gazdáktól, hogy az oligarcháit, strómanjait hízlalja vele?
Csizmás Kond
@Macskaszem: ...aki nem tudja mit jelent az ha van valamid annak elmagyarázni is lehetetlen.
kukac50
Remélem az elkövetkező 100 évben nem lesz Magyarországon ilyen aljas hazug Népnyúzó gyűlölet keltő kormány!
evacica
Na az lesz Magyarország tragédiája!Magyarország akkor nem fejlődni, ha nem visszafejlődni fog, és az ország zöme koldusbotra jut Orbán segédletével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél