Kirekesztés, ezzel az egyetlen szóval jellemezhető a két, magát még nagynak képzelő baloldali párt, az MSZP és a DK magatartása a demokratikus ellenzéki szövetség tárgyában. Négy hónapi hitegetés, sőt hazudozás után a DK elnöke végre bevallotta: nem akarnak megállapodni a Modern Magyarország Mozgalommal- állítja a MoMa elnöke

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Miklósné Kiss: "Nem lett jó kedvem Bokros Lajos nyilatkozatának elolvasása után! Nem buta ember Ő, ezért kellene jobban megbecsülni!"

A geci meg dörgölheti a markát.
Béla333
Sok hülye DK-s mindjárt jön és ezt is megmagyarázza.
Hogy Gyurcsány jól döntött csak az LMP a hibás, aki nem akar szövetségre lépni...=)))))
Béla333
Pontosan ugyanezt mondom hónapok, évek óta, amit Bokros most észrevett!
Igen szomorú, hogy egy ilyen értelmes ember sem képes átlátni a szitán, a játékszere lett az MSZP és a DK gonosz, mocskos politikájának.
Nem vagyok boldog, hogy nekem volt igazam!
Csizmás Kond
Az ilyen tíz-húsz tagos minipártok megalakulása már eleve arra alapul, hogy egy esetleges hatalomjutáskor csak zűrzavar és káosz legyen közöttük, és hogy helyettük majd valakik mások uralkodjanak. Ezt nem véletlenül dolgozták ki és nem is véletlenül alakultak meg ...ez a mai nyugati háttérhatalom munkája és elképzelése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.