“Nem szeretnénk furák lenni, nem szeretnénk nyomulósak lenni, csak szeretnénk , ha a Te szeretetedet megismerhetnék az emberek. Jézus, a Te nevedben imádkozunk.” Közös imádsággal kezdte a Business Class Magazinban megjelent interjút, Orbán Gáspár és Ember Illés, a Felház két vezetője .

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát ő csak ismeri a saját apját! =))
RonaGyuri
hát ő csak ismeri a saját apját! =))
Sámannus
Így is van ecsém. Még gondolkoznod sem kell.
Hari
Mit lehet erre mondani mást,mint:AMEN
dodóka
Orbán nevelése a kölyök. Gyerekkorában szava, véleménye sem lehetett semmiről, csak az apucinak, mert különben jött a verés , rugdosásig. ( pontosan úgy, ahogy őt nevelte kölyökként a Győzőbácsi. ... Általában ezek a gyerekekből lesz ilyen jellem. Vagy kifordult hívő, vagy kábszeres, vagy alkoholista..
Gazsikám köszönd meg apádnak, hogy ilyen ember lehetett belőled. Abban viszont igazad van, hogy apád uralkodása alatt ez a nemzet semmiben sem bízhat, legfeljebb istenben ( sem ) , mert apád megnyomorította ezt az országot...
kokopelli
..az esélytelenek már leléptek az országból? Innen lehet nyerni Gazsi!
Azok csak visszafogtak volna bennbeteket! Küldenék pár kérdést neked,
ha megkérdeznéd a főnököd odaát személyesen. Írd meg a választ,mert
nem megyek érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.