Negyven oldalas leiratot készített a Szegedi Törvényszék azokból a videofelvételekből, amelyek bizonyítékként kerültek az Ahmed H. ellen terrorcselekmény gyanújával folyó büntetőeljárás anyagába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A magyar igazságszolgáltatás nagyobb dicsőségére megint kiderült a szÜgyészség hazudozása !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Igen, tudom. Lealázol egy embert, akit nem ismersz, de egész népet, mert ez a kormány érdeke! Ókos vagy :)
Nem mesehős, bammeg, hanem hús-vér ember, ezt vedd észre!

Félted a nemzeti identitásodat? Azt úgy lehet/ne megőrizni, hogy a kultúrát ápolod, nem pedig úgy,hogy bezárkózol. (Milyen érdekes, hogy a számodra "gyüttmentek" képesek a saját kultúrájukat megőrizni több ezer kilométerre is a hazájuktól, igaz? Ez az, ami zavar, nemde? - és ne keverd őket össze a terroristákkal -!
Mi pedig itthon nem vagyunk képesek ugyanerre. Sem a vallásunkat, sem a demokráciánkat, se a szabadságunkat nem tudjuk megőrizni. Pedig illene, mert őseink kiharcolták és örökül hagyták, mi pedig eltékozoljuk egy buta, hülye ijesztgetés miatt. Azt a tévhitet benyelve, hogy be kell zárkózni ahhoz, hogy megmaradjon a magyar nyelv! (Az más kérdés, hogy magyarok százezrei kimenekülnek, az nem baj, de ide senki... az üres ország, a jó ország!)

Gondolkodj, Ember!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...nézd..nem akarom azt mondani hogy tőlem a seggét is kinyalhatod ha már ennyire a pártján állsz és nem olvasod el ki kezdte...érted ?
...identitás...nem féltem mert azt tőlem senki nem tudja elvenni, főleg nem az ilyen yodatetvek akik úgy magyarkodnak hogy még a térképen sem tudnák bejelölni Magyarországot...nemhogy helyesen tudnának írni...és itt nem a bakikra gondoltam.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A probléma gyökere látszik a hozzászólásaidban. Semmi jogod, semmi indokot, mások magyarságát, vagy emberségét kritizálni. Pláne nem a helyesírásod alapján :)
Így nem más ez, mint nevetséges magyarkodás.
Blöff! Üres lufi! Nincs valódi tartalom mögötte, de nem akarom jobban jellemezni, a legtöbb ember számára világos!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...jogok...ha már mindenképpen rendet szeretnél tenni olvass vissza ki az aki szarakodni kezdett...és ha nem esik nehezedre fegyelmezd azt.
...ja és nehogy azt mond hogy még soha nem olvastad volna hogy engem miknek nem neveznek össze...és szerinted nincs jogom megvédeni magam ?
...és blöff...az nem az amit te állapítasz meg ?...ha nem mitől nem ?...és nem kötözködni kéne ha már beleavatkozunk valamibe...
lusta
@Csizmás Kond: Érdekes. Ennek a halnak a magyarnyelv ismerete nem zavar?
lusta
@quadrocopter: A tolmács szépen félretolmácsolt, mert egyébként ezt kapta pártutasításba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.