A Liberálisok szerint nemmel kell szavazni az erzsébetvárosi szórakozóhelyek nyitva tartásáról szóló, február 18-ai helyi népszavazáson, mert csak így lehet kompromisszumos megoldásra jutni az úgynevezett bulinegyed sorsáról.

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a belső-erzsébetvárosi szórakozóhelyek kapcsán mindenképpen változásra van szükség, a régiben semmi nem maradhat.

Szabadai Viktor elmondta, pártja javaslata szerint a vendéglátóhelyek által a fővárosnak befizetett iparűzési adóból a jelenleginél sokkal többet kellene visszajuttatni a kerületnek, amiből hatékonyabban lehetne megoldani a közterületek takarítását, a közbiztonságot.

A Liberálisok szerint nemmel kell szavazni a bulinegyed sorsáról döntő népszavazáson

Ezen kívül be lehetne vezetni az "éjszakai polgármester" intézményét, aki figyelmeztetné a hangoskodókat, szemetelőket, valamint megoldás lehet az eltérő nyitvatartási idő a hétköznapokon, illetve hétvégén.

Egy közösen meghozott, ésszerű szabályzásra van szükség, ami mindenkinek megfelel – fogalmazott a politikus.

Kitért arra, a Liberálisok szerint nem jó az a megoldás, ami a Városligetbe száműzné a szórakozóhelyeket.

Nem lehet a Városliget az új bulinegyed

- emelte ki Szabadai Viktor.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...és még azt mondják hogy a nyugat a civilizáció mértéke...amikor zömében azok viselkednek állatok módjára.
Equus
egyszerű. mint marócsinak a forint árfolyama. Meg kell tiltani mindenfajta szórakozási lehetőséget. Erzsébet városban járjon mindenki fekete ruhában, amíg a kijárási tilalom el nem kezdődik. A kijárási tilalom este hattól reggel hatig tart. Alkoholt, kávét, teát és más tudatmódosító szereket nem lehet árusítani. A reggeli misén mindenki kötelezően részt vesz. Az esti imádságok 4 órakor kezdődnek, hatra mindenki otthon van. Ennek a programnak a megvalósításához, az ellenőrzéséhez Erzsébet város minden lakójára fejenként 10 millió Ft jár évenként.
Különben Erzsébet város kiválik az Unióból, Magyarországból és ezentúl a saját szarából fog megélni.
nem tibi
Persze ! Éjjeli polgármester :-)
A rendőrjárőr mi a faxra van , bent passziánszoznak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.