A főpolgármester szerint nincs anyagi fedezetük a metró teljeskörű akadálymentesítésére, de megvizsgálják még egy állomáson a lift beépítésének lehetőségét. Tarlós István elmondta pénteken azt is, pontosan hány új troli és villamos érkezik Budapestre, illetve felvetette, hogy a Római-partra épített védmű a patakok bevédése után akár okafogyottá is válhat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ki a franc van hatalmon te szerencsétlen 3 hónap híjával 8 éve ?
Yoda69
@Csizmás Kond: A budapesti metrot naponta tobb mint 700 ezren hasznlajak. Az utasok tobb mint 2%-a akadalymentesitesre szorul, ez tobb mint 10 ezer ember naponta. Nagy baromsag a reszedrol azt allitani hogy ez kihasznalatlan lenne. Persze te nem elsz itt, igy fogalmad sincs a helyzetrol.
advocat
Egykor nem volt. Kötelező, sőt még esetleg sem. Ma már elvárás! Ha Tarlósnak csak ennyi esze van, mondjon le! Tudom nem jár annyi akadálymentességre szoruló ember metróval. De ha járhatna?
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: De akkora, hogy felér egy csordával ! Ja, a Tarlósra gondoltam :P
Pálinkafőző Rézüst
Tarhásnak levágnám mindkét lábát. Oszt jónapot... Ja, a tarhás nem metrózik... akkor is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.