Péntek délelőtt a Momentum képviselőjelöltje, Berg Dániel Soros György-maszkot viselő aktivistákkal jelent meg a Bálnában, a Megyei Jogú Városok Szövetségének Soros-űző konferenciáján.

A 24.hu videóján az látszik, ahogy a biztonságiak lökdösve távolítják el Berget az épületből, mert nem regisztráltak.

(24.hu)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Csizmás Kond: Te figyi már akkor amikor a fidesz megy oda trollkodni valahova akkor miért nem írsz hasonlókat mint "kotnyeles szarjankók...sehová nem hívják meg de mindenhová odaszemtelenkednek...seggberúgni úgy hogy a sebész szedje le a fenekéről a gatyát."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Megviccelték a hordabohócokat! Ennyin történt!
justhpeter
A fideSS-csicskák és a primitív cselédeik tobzódása.
bencemacska
"A rendezvény meghívójában az áll, hogy:
Szerencsés történelmi időkben egy polgármesternek aligha kell azon gondolkodnia, hogyan őrizze meg településén azt a közösséget, amely több évszázad nemzeti hagyománya és kultúrája révén alakult ki. Ma sajnos nem ilyen időket élünk! Mert bár falvaink és városaink előtt soha korábban nem nyílt annyi lehetőség a fejlődésre, mint most, közben minden korábbinál nagyobb veszély fenyeget bennünket."
Aki kíváncsi volt, de nem volt megfelelő meghívója, nem tudott hol regisztrálni! Hiába volt a meghívón: MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
De hát ez a Momentumos srác túl fiatal ahhoz , hogy tudja mit jelent egy III/III-asnál, hogy szeretettel!
Csizmás Kond
...kotnyeles szarjankók...sehová nem hívják meg de mindenhová odaszemtelenkednek...
seggberúgni úgy hogy a sebész szedje le a fenekéről a gatyát.
Hellcat
@Csizmás Kond: Az is böki a csőröd mikor a fidesz/fidelitasz csinálja ugyan ezt? Gondolom nem...Jajj annyira elvakult/elfogult vagy, hogy az már már aranyos...az a szánni való féle...de aranyos.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...ha van türelmed várd ki azt a cikket...majd kiderül.
Hellcat
@Csizmás Kond: Mennyi ilyen volt már hajajj...érdekes módon ott nem lökdösték a kormáynpárti demonstrálókat...
Csizmás Kond
@Hellcat: ...szerinted helyes volna ha én mint akárki csak úgy megjelennék egy általad szervezett eseményen és ott mittudomivel hisztiznék ?
...és az utcai rendezvényeket nem illik összekutyulni egy zárt rendezvénnyel...még rosszindulatból sem.
Hellcat
@Csizmás Kond: Te figyi már akkor amikor a fidesz megy oda trollkodni valahova akkor miért nem írsz hasonlókat mint "kotnyeles szarjankók...sehová nem hívják meg de mindenhová odaszemtelenkednek...seggberúgni úgy hogy a sebész szedje le a fenekéről a gatyát."
nevemnick
@Csizmás Kond: MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK! akkor ez zárt rendezvény?
Szitu a III/II ügynökelvtárs Somogy megye egyik ,,prominens" személyisége olyan háttérrel rendelkezik, mint a az átkos alatt, tehát úgy cseréli az köpönyegeit, mint a ruszkik a tisztacserénél: átadja a az egyhetes sajátját a szomszédjának balra, a jobboldalitól meg átveszi a koszosat.
Ennyit az egész játszmájáról.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Buta vagy te macska, nálad a helyzet változatlan!

- Index - Belföld - Trollkodni jöttek, demokráciát kaptak a Fidesz ...
index.hu/belfold/2017/03/02/momentum_mozgalom_gyor_orszagjaras/
2017. márc. 2. - Trollkodni jöttek, demokráciát kaptak a Fidesz szimpatizánsai Győrben - Folytatja országjárását a Momentum Mozgalom, minden alkalom tartogat valami meglepetést. Győrben a Momentum-ellenes helyiek nem elégedtek meg a beszólogatásokkal: ottmaradtak, hogy hosszan beszélgessenek az élet ...

Mintha ekkor nem vonyítottál volna - piti csicska!
lampa laz
Ez a besúgó szökőkút mániás krakkus biztos országgyűlési képviselő akar lenni, mert már Kaposváron ég a 20%-os talaj a talpa alatt. Most ezerrel nyal orbánnak, h felférjen a listájára.
justhpeter
@Csizmás Kond: Én bizony még ifjú vagyok és bohó és tanulni szeretnék. Kérlek mesélj, hogy is volt ez régen nálatok az mszmp alapszervezeti gyűlésén ?
kissé felnőttem
anno a választási irodásokat ide irányitották ? gyáva társulat
Jozefina
Mi van??? Sors-űző konferencia???
Közben meg nyilvánvaló lett orbán és a teljes fidesz-kdnp maffia hazugsága a betelepítésekről???
168ora.hu/itthon/orban-viktor-ellen-tiltakoznak-a-fideszes-polgarmesterek-tomegesen-telepiti-be-a-menekulteket-a-kormany-142536
Hahó sötétfejűek!!! Ébresztő!!! Hazudik a bátyó és uszít!!!
tudode
Ezek már jó dolgukban, a mi rossz dolgunkban nem tudják merre, a meddig, mit miért, hogyan KÉNE A KÖZJÓT SZOLGÁLNI!
.
Közzététel: 2017. nov. 7.
-------HOFI GÉZA Tiszta őrültek háza
www.youtube.com/watch?v=q8goSofm8hk
.
Ezé "KÁR" volt/van kepeszkedni, fényezni a az EU "vég-vári pk-ját"!!!
.
Az "alattvalóvá silányítottak" jobban teszik, HA VIDÁMAN MENNEK TÖNKRE - "ezektől"!
Csizmás Kond
@bencemacska: ..őket is tökön kellett volna rugdosni...amúgy ezt akkor is megírtam csak te szelektíven olvasol.
Csizmás Kond
@Hellcat: Írtam csak te azokat ha elolvastad is most letagadod...
Csizmás Kond
@justhpeter: Mindig azt a kort kell megélni amibe az ember beleszületik. Ha téged nem a gólya költött akkor a te szüleid nagyszüleid is jártak, tapsoltak és gyüléseltek ama bizonyos emeszempés alapszervezetis gyűléseken, sőt ha valami magasabb beosztásban voltak a munka szintje fölött, akkor még szervezték is...tehát leghitelesebben tőluk kérdezhetnéd meg mert nem hiszem hogy a saját gyereküknek lehazudnák a múltjukat...vagy igen ?
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...hogy buta vagyok...és ezt épp te mondod akinek az agya helyén ventilátor van ?
Csizmás Kond
@nevemnick: ...azt közhíré tetted, hogy neved nyiksz...de hogy eszed sincs azt minden beírásodban bizonyítod...szerinted egy akármilyen épületbe hányan férhetnek be és ezáltal hogy írhatnak olyant hogy bárkit vagy mindenkit szivesen várnak ?...hőbörögni lehet de nem illik.
Ott ahol egy rendezvényen belépőt kérnek, azok akiknenk nincs olyan a mindenkit ne értsék magukra.
nezelodo
Jaj Istenem, nem kellett volna megbántani a cicust, úgy bántok vele mint egy bosszúálló szalmakazal gyújtogatóval!
nezelodo
Azért az tetszik, hogy az egykor oly szorgalmasan írogató Karcsi bátyánk hívó szavára hogy ugrott az állampárt a Soros rettenet elhárítására.!
Mit nem adtam volna ha a felszólítására a nemzethyleg központosított szemétcéget is szaporább munkára ösztönözné! Ugyanis most kaptuk meg az "üres zsebek ünnepe" körül a tavalyi július, augusztus, szeptember havi szemétszámlát! Fijjuk, a kormányzás nem csak a tömegpártunk tanítómesterének Sorosnak az ünnepléséből áll, kormányozni is kellene néhanapján!
justhpeter
@Csizmás Kond: Rossz hírem van. Családunk egyetlen tagja sem volt egyetlen pártnak sem tagja, politikai tevékenységet - a szavazáson kívül - senki nem végzett.
Én pedig azt gondolom, hogy a politika is olyan tevékenység, amihez egy minimális szinten érteni kell, ha az illető végezni szeretné. Továbbá nem elég "nemzetinek", "polgárnak", "kereszténynek" vallani magunkat, úgy is kell élni és viselkedni. Akik ennek megfelelnek, azok előtt megemelem a kalapom még akkor is, ha nem az én véleményemmel értenek egyet.
Csizmás Kond
@justhpeter: ...péter, már harmadszor kukorékolt a kakas !
magyarbakancs
@Hellcat: @Csizmás Kond:
Agy a bucijának.
Én megfogadtam újévben ,hogy hülye idiótával nem vitatkozok.
Istenem adj bölcsességet, hogy megértsem az embereket.
Istenem adj türelmet, hogy megbocsássak a hülyéknek.
Istenem csak ne erőt adj, mert agyonverem őket.
ÁMEN!
Csizmás Kond
@Hellcat: ...ha te akarod...a középőt ???...:))
amit kértél az meg le van írva, ha érdekel keress vissza...mert azért ugye nem hiszed hogy neked most végignyálazok többévnyi beírást ?
nezelodo
A tisztességes ember nem lop, nem csal, nem hazudik, dolgozik, nem iszik bort, miközben vizet prédikál, adózik és eltartja és nem veri a családját, és nem mástól várja, hogy eltartsák őket. Szerintem a társadalom túlnyomó hányada ilyen, még ha sokakat félre is vezetnek az előbbi felsorolásba nem tartozók.
Eladott Ország
A Momentum a korábbi Nolimpiás sikerein felbuzdulva hatalmas álmokat dédelgetett. A senkivel össze nem fogó, saját jelölteket és miniszterelnök-jelöltet állító párt azonban sikeresen a két szék közé zuhant. Ezt pedig a népszerűségük változása is pontosan tükrözi. Az emberek egyre nagyobb számban pártolnak el tőlük, ugyanis a magyar fiataloknak – ha már őket célozták meg elsősorban – nem egy újabb, magát mindenkinél jobbnak gondoló pártra, hanem egy kompromisszumkész, okosan gondolkodó, európai értékeket képviselő pártra van szüksége. Nem egy újabb politikai bohócra, aki beáll a párttámogatások kasszája előtt kígyózó sorok egyikébe. Mint ahogy az Együtt állandó gyerekes füttyögése, vagy épp Simicska századik Orbán egy geci felirata, ez sem fogja előremozdítani az ellenzéki pártok népszerűségét. Legyen már elég ebből a baromságból! A választás már a nyakunkon van, alternatíva viszont még mindig nincs. Azzal, hogy a Momentum újra bebizonyította, a Fidesz egy diktatórikus módszerektől sem visszariadó, Európa-ellenes párt, még nem vagyunk beljebb. Ettől, 3 hónappal a választások előtt, már bőven több kell.
Lepényleső
Ez már régen nem biztonsági szolgálat,ez maga a hatalmi erőszak,mely ha kell,tagjai kinyírnak?
kukac50
A biztonsági szolgálat emberei miért nem a hazudozó polgármestereket lökte ki a bálnából?
Minden megjelent polgármester ilyen hűje,hogy elhiszi ezt a sok Fideszes baromságot?
Amit a Fidesz kommunikál az mind büntetendő!
kiscsillag66
Hiába a sok magyarázat, hogy itthon demokrácia van, sajnos, csak kis mértékben.
Hellcat
@Csizmás Kond: Nagy pont ennyit érsz :D Nagy semmit :D Hiteltelen fidesznyik vagy semmi más. Újra és újra bebizonyítod itt az inkompetenciád :D
Csizmás Kond
@Hellcat: Én neked soha semikor nem akartam és ezután sem akarok bizonyítani...ezt intézzétek lehetőleg egymás között.
A hogy mi vagyok vagy hogy mit érek szintén nem te kell megállapítsd...te csak adod a szakértőt vagy saját magad...
...mert hogy te mennyit érsz minek néz más vagy mi vagy hát azt is ugyanúgy le lehetne írni mint te ahogy tetted de én ebből már kinőttem ...
Hellcat
@Csizmás Kond: Ja akkor azért szarjankóztad le feljebb az embereket mert te már kinőtted ezt a fajta véleménynyilvánítást igaz? :D Teszek neked egy szivességet és ezt innentől lezártnak tekintem mielőtt véglek kivágod magad alatt a fát. Száp napot.
Csizmás Kond
@Hellcat: Soha senkit nem szarjankóztam le (ide csak a beírókat értem) aki azelőtt ne sértegetett volna hasonlóan. A cikkel kapcsolatban pedig mindenki azt ír amit akar, és azért valakit támadni neveletlenség...száp ástét...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.