Egy olyan cikkre hivatkozik a Fidesz, amelynek tételeiből Soros már kihátrált. Több száz fideszes polgármester részvételével tartottak konferenciát a Bálnában a Megyei Jogú Városok Szövetsége szervezésében - melyről hamarosan hosszabban is beszámolunk -, a meghívó szerint az találnák ki, mit tehetnek a Soros-hálózatok ellen. Nem erről beszéltek, hanem a volt és leendő migrációs nyomásról, azt csak kinyilvánították, nem akarnak ilyen szervezetet. Szita Károly, a szövetség elnöke már előre elmondta, egy felhívást akarnak elfogadni, amelyben felkérik a kormányt, hogy ha kell, jogszabályokkal "lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlást szervező Soros-szervezetek ellen, mert az illegális bevándorlók betelepítése komoly fenyegetést jelent a magyar településekre. " Ezt a végén kézfeltevéssel megszavazták. Az egyik felszólaló, Kocsis Máté józsefvárosi polgármester egy halom papírral érkezett, megnyugtatott mindenkit, ez nem a beszéde. Hanem a "Soros-terv". Egy kétoldalas, angol nyelvű...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kedves magyarok és nagyon-nagyon magyarok! A leendő(?) belügyér produkcióját láttátok, a Móka Miki Meseházból!
Aki ennyire hülye, az annyit is ér!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Kedves magyarok és nagyon-nagyon magyarok! A leendő(?) belügyér produkcióját láttátok, a Móka Miki Meseházból!
Aki ennyire hülye, az annyit is ér!
Hellcat
Na hát ennyire nézi a fidesz hülyének a szavazóit :D
dr. prédikátor
Valaki homályosítsa fel ezt a hugyos mátét hogy a kormány élén a cigus fecalicussal már be is telepített 1300 migráncsot!!!
Hellcat
@dr. prédikátor: Érdekes módon ettől nem harsog a média.
nevemnick
Kész röhej ez a fitymaszos banda!
Ezek már a szeretőjüket (már ha van akik szóba állnak velük) sem merik meghágni, mert félnek, hogy oda is beférkőztek a migráncsok
Sámannus
Ez a papír lobogtatás olyan, mint a konzultációs dobozok. Jézus keresztje is a hitre épül. Akár a szentek gyártása.
szaboria1
Mátéka nagyon Bp. főpm. szeretne lenni. Azért ugrál mostanába. Az sem zavarja ha hülyeséget mond csak megfeleljen a főnöknek.
dr. prédikátor
@Hellcat: Kérdezd csak az itt trollkodó ebihalat, vergőcét, meg a girhest. Vajon mit szólnak???
Hellcat
@dr. prédikátor: Áh ők ilyenkor nem néznek oda..."ha nem látom nem történt meg"...meg a "Á ez biztos nem igaaaaz"
Naív elvakult vadbarmok. A sügér még írni sem tud...
Perwool
Ha Soros valóban segíti az illegális migrációt, ahogy Orbánék ezt állítják, akkor miért nem emelnek ellene vádat? Ahelyett, hogy csak hangulatkeltésre és közpénz pazarlásra alkalmas ostoba plakátkampányt folytatnának helyette. Állami pénzből, kormányzati tájékoztatásként kiplakátolni az országot egy nyolcvan akárhány éves ember képével, gyűlöletet kelteni ellene, köpködni és közellenségnek kikiáltani, ez a legalja. A Fideszesek hozhatnának rá példát, hogy melyik civilizált országban láttak ilyesmit. Orbán egy alávaló ember. "Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében" - hazudta még pár éve.
papa.49
@Perwool: Ja az már régen volt, ma már arra se emlékszik amit 1 órája mondott ))))))))))))))
szaboria1
@Perwool: A jobbik feljelentette Sorost 2017. okt.12-én de a rendőrség a feljelentőt hallgatta ki. 2017 okt.31-én. Azóta nagy a csend a rendőrség részéről lesz e nyomozás vagy sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.